Detaylar
Kim cevapladı?Bu da ikincisi Yandex.
Recep abi BIOS güncellemesi falan bildiğim şeyler değil komple mahvederim diye korkuyorum. Nasıl yaparım riski var mıdır?
Benimki şu an 1.
Hocam aşağıda AMD'nin sitesindeki en yeni olanı mı yükleyeceğim? Kusura bakmayın bu işlerden anlamıyorum pek chipset dediğiniz bu mu oluyor?
Dosya Ekleri
Şuradan yükle chipseti.
Sonra dediklerimi yap.
Sonra dediklerimi yap.
İndirip çalıştırman yeterli. Mevcuttan daha kötü yapamazsınRecep Abi BIOS güncellemesi falan bildiğim şeyler değil komple mahvederim diye korkuyorum. Nasıl yaparım riski var mıdır?
Denetim msasında sıkıntılı görüken bu aşağıdaki resimde, bunun yerine yükleyeceğim değil mi ?
Dosya Ekleri
@jjEnes onun donanım kimliği ne?
techolay.net
Rehber: Donanım kimliği ile sürücüleri bulma
Aygıt yöneticisine giriyoruz. Donanım kimliğini bulmak istediğiniz sürücüyü seçiyorsunuz. Ben Intel(R) Wi-Fi 6 AX 201 160MHz olan aygıtı seçiyorum. Özellikler'e giriyorsunuz. Açılan sekmeden de ayrıntılan kısmına geliyorsunuz. Aygıt açıklaması sekmesinden donanım kimliklerini bulup...
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 4
O zaten yüklü, sadece hatalı çalıştığı için üstünde uyarı var.Denetim msasında sıkıntılı görüken bu aşağıdaki resimde, bunun yerine yükleyeceğim değil mi ?
İndirip çalıştırman yeterli. Mevcuttan daha kötü yapamazsın![]()
Vallahi bir şeyler deniyorum abi hadi hayırlısı
@jjEnes onun donanım kimliği ne?
Rehber: Donanım kimliği ile sürücüleri bulma
Aygıt yöneticisine giriyoruz. Donanım kimliğini bulmak istediğiniz sürücüyü seçiyorsunuz. Ben Intel(R) Wi-Fi 6 AX 201 160MHz olan aygıtı seçiyorum. Özellikler'e giriyorsunuz. Açılan sekmeden de ayrıntılan kısmına geliyorsunuz. Aygıt açıklaması sekmesinden donanım kimliklerini bulup...techolay.net
Hocam önceden dediğiniz dosyayı masaüstüne çıkarttım onu ne yapacağım? İstediğiniz kimlik aşağıda.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğiniz dosyanın içi.Vallahi bir şeyler deniyorum abi hadi hayırlısıYeni aldığım laptop niye 2020 yılından kalma driver ile gelirki
Hocam önceden dediğiniz dosyayı masaüstüne çıkarttım onu ne yapacağım? İstediğiniz kimlik aşağıda.
Bu mudur acaba? Başka gpıo isimli bir şey bulamadım.@jjEnes GPIO sürücüsünü aygıt yöneticisinde aramaya çalışın bulamazsanız farklı bir yöntem deneyelim.