Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Sorum başlıktaki gibi, Windows üzerinden deniyorum ancak Windows uygulaması algılamıyor.
Discord Rich Presence uygulaması üzerinden API ve Secret Share numaralarını girdim. Az önce göstermişti anlık ama yine gitti.

@Lee Yubin

Destekliyor hocam ama Windows entegrasyonu biraz sorunlu çalışıyor. Resmi masaüstü desteği tam yok, üçüncü parti scrobble gerekiyor. Discord RPC’nin bazen gösterip bazen kaybolması da API’nin stabil olmamasından kaynaklı.

QuietScrob veya web tabanlı scrobbler kullanmanız lazım.

Destekliyor hocam ama Windows entegrasyonu biraz sorunlu çalışıyor. Resmi masaüstü desteği tam yok, üçüncü parti scrobble gerekiyor. Discord Rpc'nin bazen gösterip bazen kaybolması da API'nin stabil olmamasından kaynaklı.

Quietscrob veya web tabanlı scrobbler kullanmanız lazım.

Rpc göstermeye başladı, beklemem gerekiyormuş biraz. Umarım devam eder göstermeye.

Direkt bağlantı yok muymuş bilmiyorum. Desktop scrobbler denediniz mi? iTunes'ta çalanı da senkronize ettiği yazıyor.
Desktop Scrobble yükledim ancak işe yaramadı.

Son düzenleme:
Rpc göstermeye başladı, beklemem gerekiyormuş biraz. Umarım devam eder göstermeye.

Desktop Scrobble yükledim ancak işe yaramadı.
Desktop Scrobbler eski iTunes ile düzgün çalışıyor. Apple Music Preview/UWP sürümünde API bilgisi geç gidiyor ya da hiç algılanmıyor. RPC’nin sonradan görünmesi de ondan zaten.

Şu an çalışıyorsa çok kurcalamayın derim. Bozulursa QuietScrob veya Web Scrobbler daha stabil olur.

Destekliyor hocam ama Windows entegrasyonu biraz sorunlu çalışıyor. Resmi masaüstü desteği tam yok, üçüncü parti scrobble gerekiyor. Discord Rpc'nin bazen gösterip bazen kaybolması da API'nin stabil olmamasından kaynaklı.

Quietscrob veya web tabanlı scrobbler kullanmanız lazım.

Web tabanlı yaparsam kayıpsız ses özelliği olmaz maalesef.

Web tabanlı yaparsam kayıpsız ses özelliği olmaz maalesef.
Kayıpsız ses olayı web scrobbler ile alakalı değil ki hocam, scrobble sadece dinlediğiniz parçayı Last.fm’ye bildiriyor. Ses hala Apple Music uygulamasından çaldığı için kayıpsız devam eder. Sorun sadece hangi uygulamanın parçayı algılayıp Last.fm’ye göndereceği.

Kayıpsız ses olayı web scrobbler ile alakalı değil ki hocam, scrobble sadece dinlediğiniz parçayı Last.fm’ye bildiriyor. Ses hala Apple Music uygulamasından çaldığı için kayıpsız devam eder. Sorun sadece hangi uygulamanın parçayı algılayıp Last.fm’ye göndereceği.
Web Scrobbler dediğiniz web'den çalınan şeyleri algılamıyor mu sadece? Extension ile oluyor diye biliyorum.

Web Scrobbler dediğiniz web'den çalınan şeyleri algılamıyor mu sadece? Extension ile oluyor diye biliyorum.
Yok hocam, Web Scrobbler sesi tarayıcıdan vermiyor. Sadece şu şarkı çalıyor bilgisini Last.fm’ye iletiyor. Apple Music uygulamasından kayıpsız dinlemeye devam edersiniz, scrobble olayı ayrı çalışıyor.

Yok hocam, Web Scrobbler sesi tarayıcıdan vermiyor. Sadece şu şarkı çalıyor bilgisini Last.fm’ye iletiyor. Apple Music uygulamasından kayıpsız dinlemeye devam edersiniz, scrobble olayı ayrı çalışıyor.
Anladım. Teşekkür ederim. Şu an şarkıları RPC ile alıyor en azından, kalsın.

@Lee Yubin Liste kaldı böyle şarkı bulamıyorum :D

Son düzenleme: