Evet muhtemelen ışığı yanacak ama beni çok rahatsız etmez o. Siliniyorsa daha da iyi.
@pesimist34 arkadaşa soru sormak yasakmış galiba.
Eki Görüntüle 269568
Bazen bu foruma neden geldiğimi sorgulamıyor değilim. Şahsen moderatörlerin yaşlarının küçük olduğuna inanmaya başladım. Saçma sapan konu düzeltmeleri (konunun bütün anlamını değiştiren), ideolojilerine göre avatar kuralları dayatmaları, ve şimdi bu...
Üniversitede iki kez SEO ve E-Ticaret dersi almış biri olarak silinme nedenini de biliyorum. Arkadaşa sorduğum soru profilinde olduğu için ve arama motorlarında çıkmayacağı, SEO'ya bir faydası olmayacağı için konu açmamı istiyor moderatör. Tabii sorsan bunu asla kabul etmezler.
Çok yazık şahsen. Bu hiç "Sosyal" değil bana sorulursa. Techolay Sosyal değil, Techolay SEO veya Techolay "Google AdSense" olsun forumun adı. Arkadaşla sohbet bile etmek mi yasak? Zaten özel mesajlaşma yok...
Evet öyle yapacağım. Veya ucuz ise şimdiden OEM model yenilerini alırım ve yedek olsun diye saklarım.
Esasında TPMS'lerin lastiklerde olup olmadığına tam emin değilim. Bildiğim kadarıyla dört adet var. Ama senin dediğin gibi olmayadabilir. Eğer yoksa zaten hiç bu maceraya girmeye gerek yok. Ama muhtemelen var. En azından ben öyle biliyorum benim araç için.