nakitayokamoto

Çalışkan
Merhaba, lazer ışınları ile 15 dakikada gözün bozuk kısımlarını düzeltebilecek kıvamda çiziyorlarmış. Ömür boyu gözlük veya lens kullanmaya göre ilginç geldi. Yaptırılmalı mı ve deneyimlerini paylaşacak olan kişiler var mı?

Gözlük veya lens taktığınız sırada eşleşen değerler ilerlemiyorsa çizdirdikten sonra da mantıken ilerlemez. İlerlemediği sürece de yeniden çizdirmenize gerek kalmaz ki 10-15 yıl sonra o aşamaya gelirsiniz ancak.

Yok doktorlar gözlük kullanıyor, yok göz kuruluğu bilmem ne. Bilim teknoloji vermiş bizim millet beğenmiyor.

Lens kullanmıyorsa sanırım @Recep Baltaş da çizdirdi.

Doğru yöntemle yapılırsa ileride sorun yaşanmıyor sanırsam.

Kuruluk herkeste olabilecek bir şey değil mi? Ben gözlük takıyorum. Lens kullandığımda gözyaşı damlası kullanmazsam kuruyor.

Olabilir ama göz çizdirmek ciddi oranda arttırıyor. Çizdirip de göz kuruluğu yaşamayan tanımadım diyebilirim.

Gözlük veya lens taktığınız sırada eşleşen değerler ilerlemiyorsa çizdirdikten sonra da mantıken ilerlemez. İlerlemediği sürece de yeniden çizdirmenize gerek kalmaz ki 10-15 yıl sonra o aşamaya gelirsiniz ancak.

Yok doktorlar gözlük kullanıyor, yok göz kuruluğu bilmem ne. Bilim teknoloji vermiş bizim millet beğenmiyor.

Lens kullanmıyorsa sanırım @Recep Baltaş da çizdirdi.

Göz tedavisi en zor organlardan biri. Alınacak kararlar ihtiyatla alınmalı. Çoğu zaman dönüşü olmuyor. Özellikle göz kuruluğunda. 5-6 yıl sonra nüksedecek bir hastalık için yoktan göz kuruluğu olmaya değer mi bilemedim.

Yaban doktorların çoğu hala gözlük kullanıyor :) ben fay hattı gibi çizilmiş baş ağrıtan gözlüğüm ile mutluyum :)

Tanıdığım çoğu doktor önermiyor. Bende sağlıkçıyım önermiyorum. Alınabilecek bir risk değil. İşi ticarete döken doktorlar öneriyor genelde.

Göz kuruluğu muhabbeti gözlük veya lens takanlar için de geçerli değil mi? Yaptırıp kurtulmaya karar verdim. Kaliteli bir yerde yaptırdığım sürece hiçbir sorun yaşayacağımı düşünmüyorum.

Ömür boyu cama bağlı kalmaktan daha mantıklı. Zaten insanımızın her şeyin mükemmel olması beklentisi de komik geliyor. Sanırım @20424 hocam da çizdirmişti.

Göz kuruluğu muhabbeti gözlük veya lens takanlar için de geçerli değil mi? Yaptırıp kurtulmaya karar verdim. Kaliteli bir yerde yaptırdığım sürece hiçbir sorun yaşayacağımı düşünmüyorum.

Zaten insanımızın her şeyin mükemmel olması beklentisi de komik geliyor.
Hangi rahatsızlıklarınız var acaba gözünüzde? Bende hem miyop hem astigmat var.

Zaten insanımızın her şeyin mükemmel olması beklentisi de komik geliyor.

Göz kuruluğu her insan için geçerli. Genelde göz çizdirenlerde ya da lens takanlarda görülüyor. Dereceleriniz kaç?

Ömür boyu cama bağlı kalmaktan daha mantıklı. Zaten insanımızın her şeyin mükemmel olması beklentisi de komik geliyor. Sanırım @20424 hocam da çizdirmişti.

Kişiye göre değişir. Benim için sağlık risk almaya değmeyecek kadar değerli. Karar size ait.