Varsa harici bir ekranla dene HDMI üzerinden. Eğer görüntü gelirse ekrandan anakarta gelen fleksi kabloyu tekrar söker takarsın. Bir de daha mantıklı bir seçenek gelmiyor, RAM hariç. Onu da takıp çıkardım diyorsun. Altın renkli kısımları bir silgiyle sil istersen bir de.

Cihazın açıldığını düşünüyorum, şu an güç ışığı yanıyor hale geldi ama ekran gelmedi. @pesimist34
Harici ekranla'da denedim ancak görüntü gelmedi ve halen cihazın güç ışığı yanıyor, fan tam zamanlı dönüyor.

Cihazın açıldığını düşünüyorum, şu an güç ışığı yanıyor hale geldi ama ekran gelmedi.
Harici bir ekrana takmaktan başka seçeneğin yok o halde. Ya da bir düşün, fanları / bloğu temizleyeceğim derken laptopun arkasını açıp hiç ekrandan gelen kabloyu soketinden oynattın/söktün mü? Eğer çalıştığından eminsen diyorum.

Harici bir ekrana takmaktan başka seçeneğin yok o halde. Ya da bir düşün, fanları / bloku temizleyeceğim derken laptopun arkasını açıp hiç ekrandan gelen kabloyu soketinden oynattın/söktün mü? Eğer çalıştığından eminsen diyorum.

Hayır hocam hiçbir şekilde cihazın içinde BIOS ve batarya soketi harici dokunmadım. Harici ekranın bir kablosunu laptopa diğerini monitöre bağladım ancak ekran gelmedi birkaç kez yeniden deneyeceğim.

Olmuyor.

Son düzenleme: