Arc B580 hocam. Nasıl açılıyor?

G-Sync için NVIDIA ekran kartı gerekiyor. Bu yüzden açmanız mümkün değil.

G-Sync yoo freesyxn var derken 3060 Ti ile kullanabilecek miyim G-Sync özelliğini.

FreeSync monitörde DP ile G-Sync açabilirsin. Benim monitörde de G-Sync yok ama, açabiliyorum. G-SYNC için modül gerekiyor normalde. Bu bütçelerde de modül bulunan monitör bulamazsınız. Tamamı FreeSync ile G-SYNC açmanı sağlıyor. Modül çok pahalı OLED monitörlerin bile birçoğunda yok. Misal benim AW2725DF de G-SYNC yok.

Hatta bu yüzden doğrulanmış değil uyarısı veriyor. Resmi bir destek bile yok çünkü.
Desktop Screenshot 2025.05.19 - 00.05.07.23.webp

G-Sync için NVIDIA ekran kartı gerekiyor. Bu yüzden açmanız mümkün değil.

FreeSync monitörde DP ile G-Sync açarsın. Benim monitörde de G-Sync yok ama, açabiliyorum.

Monitor de FreeSync açılıyor hocam onu destekliyor demek mi bu? Intel'in G-SYNC açmadığını biliyorum.

Bir de şu var demek istediğiniz şu mu ki aslında FreeSync bir monitör de G-SYNC açılıyor ama bunun için NVIDIA gerekiyor GPU için?

Monitor de FreeSync açılıyor hocam onu destekliyor demek mi bu? Intel'in G-Sync açmadığını biliyorum.

Monitörde FreeSync desteği var. DP kablosu + NVIDIA ekran kartı kullanırsan açabilirsin, Intel'de açamazsın.

Bir de şu var demek istediğiniz şu mu ki aslında FreeSync bir monitör de G-Sync açılıyor ama bunun için NVIDIA gerekiyor GPU için?

G-Sync için her türlü NVIDIA kart lazım. Modül olsa bile NVIDIA kart gerekiyor.