Birkaç dakika önce bilgisayarıma Linux kuramadığım için destek almak istedim ancak alamadım. Sorunumu düzeltmelerini bekliyordum ancak aldığım cevap bu şekilde oldu. Neden Windows dışındaki kurulumlara destek vermediklerini sormak aklıma gelmedi. Canlı desteği kapattım ve tekrar açmak istemedim.
Detaylar
Kim cevapladı?Ben onların bilgisayarlara da düzgün destek vermediği kanaatinde olduğumdan normal karşıladım. Muhtemelen Linux'la ilgilenen çalışanları yoktur. Başarılı kurulum için aynı özellikteki cihazları referans alabilirsin.
Ben onların bilgisayarlara da düzgün destek vermediği kanaatinde olduğumdan normal karşıladım. Muhtemelen Linux'la ilgilenen çalışanları yoktur. Başarılı kurulum için aynı özellikteki cihazları referans alabilirsin.
Benimle aynı sorunu yaşayan insanlar da sorunu kısa bir kod ile çözmüş ben ne yaptıysam çözemedim.
Aldığınız hatayı konu açarak paylaşın, burada Linux'tan iyi anlayan onlarca aktif üye var.Benimle aynı sorunu yaşayan insanlar da sorunu kısa bir kod ile çözmüş ben ne yaptıysam çözemedim.
Aldığınız hatayı konu açarak paylaşın, burada Linux'tan iyi anlayan onlarca aktif üye var.
Açmıştım bu konu
Cunku cihazin bir Linux tabanliyla hatta spesifik olarak kullandigin dagitimla uyumu olup olmadigini bilemiyorlar. Test edilmemis bir durum.Birkaç dakika önce bilgisayarıma Linux kuramadığım için destek almak istedim ancak alamadım. Sorunumu düzeltmelerini bekliyordum ancak aldığım cevap bu şekilde oldu. Neden Windows dışındaki kurulumlara destek vermediklerini sormak aklıma gelmedi. Canlı desteği kapattım ve tekrar açmak istemedim.
Eki Görüntüle 128802
Eger destegi bulunsaydi urunun bilgi sayfasinda Linux (muhtemelen Ubuntu ya da RHEL olmak uzere) bulunurdu.
Jennifer
Üstün
Siz bir de HP'yi görün, yapmaları gereken BIOS güncellemesini bile detaylıca anlatmama rağmen getirmediler. Ben de modifiye edemediğim için daha zor hale düşüyorum.Birkaç dakika önce bilgisayarıma Linux kuramadığım için destek almak istedim ancak alamadım. Sorunumu düzeltmelerini bekliyordum ancak aldığım cevap bu şekilde oldu. Neden Windows dışındaki kurulumlara destek vermediklerini sormak aklıma gelmedi. Canlı desteği kapattım ve tekrar açmak istemedim.
Eki Görüntüle 128802
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-