Bir tanıdık vardı bizde bir yer işletiyordu devlet bankasında borç para almadan önce banka en az 3 tane Suriyeli işçi almasını istemişti belki ondan almazsa para vermeyecekti ona rağmen Suriyeli almadı. belki bundan Yapıyor bunu bilmiyorum.

Ülke yol geçen hanına döndükten sonra olacaklar bu hatta daha kötüsüdür.

Başta şahıs kendi milletini düşünüyor mu sanıyordunuz ki?

Ben de gördüm nasıl yiyorlar aklım almıyor.😶

@POSTAL bu videodan bahsediyorsunuz sanırım, doğru mu?

Yenur hocam Omega 5

Ucuz çalışanlar arkadaşlar bunlar. Devlet, şirketlerin poposunu diliyle sıyırmaktan ayrı bir zevk aldığı için bunu sistematik olarak yapıyor zaten. Emek sömürüsü üzerine çalışan bir şirket olsam -ki kaçınılmaz olarak hepsi böyle- elbette bir Türk vatandaşına vereceğim parayla 3 Hintli çalıştırırım.

Size gösterilmeyen gerçek bu. Size sadece "sayımız azalıyor, cok fazla ürüyorlar" perspektifini sunuyorlar. Şirketlerden nefret eden bir nesil hiçbirinin işine gelmiyor, zira kendileri de bu sistemin bir parçası.

Ucuz çalışanlar arkadaşlar bunlar. Devlet, şirketlerin poposunu diliyle sıyırmaktan ayrı bir zevk aldığı için bunu sistematik olarak yapıyor zaten.

Hocam yemin ederim şu kısma hayran kaldım. Ceza yerim diye açık bir şekilde yazamadığım şeyi mükemmel bir şekilde küfürsüz olarak yazmışsınız.

Ümit Özdağ bölgeye gitmiş. Tabi oraya gitmesinin asıl amacı Hintili işçi görmesi. Etnik bir telaş içinde.

Olur da "sol partiler neredeydi?" gibi bir mesaj gelirse diye şunu paylaşayım:

Screenshot_20240315_094613_Chrome.webp

Bazı partiler oradaydı. 2 senedir orada işçilere destek veriyorlardı hatta. ZP bu süreçte yoktu, zira işçiler partinin umurunda değil. Dediğim gibi ZP meselenin etnik boyutunda.