mr.esat
Üstün
Saygı duymamak ve saygısızlık apayrı şeyler.Saygı duymuyorsanız Techolay Sosyal'de de işiniz yok![]()
Yalan yani dediğin.
Saygı duymamak ve saygısızlık apayrı şeyler.Saygı duymuyorsanız Techolay Sosyal'de de işiniz yok![]()
Haklısınız. "Bütün geyleri yakın!" demek değil saygı duymamak.Saygı duymamak ve saygısızlık apayrı şeyler.
Yalan yani dediğin.
Aynen öyle. Saygı duymak saygısızlık yapmamak da değil. Yanlış kullanım var bu konuda.Haklısınız. "Bütün geyleri yakın!" demek değil saygı duymamak.
Buna bende katılıyorum. Zorla siyahi karakter eşcinsel karakter koyuyorlar ve filmleri mahvediyorlar. Ama bunun için nefret etmek tuhaf geliyor. O filmi izlemeyip tepkimi koyarım olur biter.Normallestirmek adina izlenen her filmde, dizide, gunluk hayatin her noktasinda israrla goze sokulmaya calisildigi icin ters tepiyor ve bu tarzlar tepkiler geliyor dogal olarak. Woke ideoloji nereye el attiysa mahvetti zaten.
Senin saygıya bakış açın farklı. O iş felsefi boyuta girer. Bazıları yasaklansın yazdığı için öyle yazdım sen yasaklansın yazmadıysan üstüne alınmaNiye saygı duyayım ustam, komik komik konuşuyorsun. Yasaklansın gibi bir cümlem de yok, isteyen istediği ile yatsın, isteyen istediği ile el ele tutuşsun. Toplumun içinde salya sümük öpüşen bir hetero ilişkisi nasıl abes ise homo ilişkisi de en az o denli abes. Sokakta el ele tutuşsunlar, sarılsınlar laf yok. İsteyen istediğini yaşasın. Ama hoş değil, saygım da yok. Saygı kazanılacak bir şey değil çünkü homoluk.
Haklısın. Ama bana iğrenç ve itici geliyor. Ama saygı duyuyorum.
Karışmıyorum sadece bana itici ve iğrenç geldiği için desteklemiyorum.Ya olabilir. Karışmaya hakkımız yok sadece. Sevmeyebiliriz hoşlanmayabiliriz bu da bir özgürlük.