?

• Saygı duyuyorum

• Saygı duymuyorum

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Normallestirmek adina izlenen her filmde, dizide, gunluk hayatin her noktasinda israrla goze sokulmaya calisildigi icin ters tepiyor ve bu tarzlar tepkiler geliyor dogal olarak. Woke ideoloji nereye el attiysa mahvetti zaten.
Buna bende katılıyorum. Zorla siyahi karakter eşcinsel karakter koyuyorlar ve filmleri mahvediyorlar. Ama bunun için nefret etmek tuhaf geliyor. O filmi izlemeyip tepkimi koyarım olur biter.

Senin özgürlüğün başkalarının özgürlüğüne karıştığın an bitiyor. İslamcılara bu yüzden laf ediyorum sende islamcıysan sanada laflarım geçerli. Kaç yıldır yönetiyorsunuz ülkeyi yasaklanmadık şey kalmadı bir durun artık.
Niye saygı duyayım ustam, komik komik konuşuyorsun. Yasaklansın gibi bir cümlem de yok, isteyen istediği ile yatsın, isteyen istediği ile el ele tutuşsun. Toplumun içinde salya sümük öpüşen bir hetero ilişkisi nasıl abes ise homo ilişkisi de en az o denli abes. Sokakta el ele tutuşsunlar, sarılsınlar laf yok. İsteyen istediğini yaşasın. Ama hoş değil, saygım da yok. Saygı kazanılacak bir şey değil çünkü homoluk.
Senin saygıya bakış açın farklı. O iş felsefi boyuta girer. Bazıları yasaklansın yazdığı için öyle yazdım sen yasaklansın yazmadıysan üstüne alınma

Baska konularsa inanmiyorsaniz bile saygi duyacaksiniz diye bagiranlarin burada saygi duymuyorum diyenlerin en basinda gelmesi tesaduf mu?

Örgütün var olup olmaması saygı duymamı gerektiren bir husus değil.
LGBT oluşumunun birçok plarformdaki tüketici içeriklerine müdahele etmesini tiksinç buluyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.