?

• Saygı duyuyorum

• Saygı duymuyorum

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Genel olarak, birey olarak saygı duyarım. Fakat ülkemizdeki LGBT'i hareketi rayından çıkmış durumda. Yaptıkları yürüyüşler, attıkları sloganlarla insanda bir iticilik uyandırabiliyorlar. Yurtdışındaki yürüyüşlerini falan izliyorum hiç öyle sıkıntılı durumlar görmüyorum. Güzel güzel yürüyüp dağılıyorlar.
Yurt dışı LGBT yürüyüşleri daha kötü. Pedofili insanlar var.

Yurt dışında da var itici insanlar. En azından yurt dışında kürdistan diye bağırmıyorlar.

Nasıl bağırmıyorlar? PKK yürüyüşleri her sene olmuyor mu? Bunlardan ülkede barınamayanları özellikle Almanya'ya kaçmıyor mu? Yahu Almanya'da dönercilerden bile para toplayıp örgüte gönderdiklerini biliyorum. Zaten dükkanın genel renginden sahibinin ne *** olduğu anlaşılıyor.

Son düzenleme:
Nasıl bağırmıyorlar? PKK yürüyüşleri her sene olmuyor mu? Bunlardan ülkede barınamayanları özellikle Almanya'ya kaçmıyor mu? Yahu Almanya'da dönercilerden bile para toplayıp örgüte gönderdiklerini biliyorum. Zaten dükkanın genel renginden neci olduğu anlaşılıyor.
Pride için demiştim ben. Haklısınız.

Bu sonradan olunan bir şey değil, herkesin böyle bir durumu olabilir. Bu hayatta kimseye kötü gözle bakmamak gerekli. Herkesin bir ailesi var, sizde de olabilir veya ileride çocuklarınız da olabilir. Onun için çevrenizde kimseyi dışlamayın. Tabii farklı amaçlar için böyle davranıp rahatsızlık verenler var, bu dediğim onlara geçerli değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Binlerce yıllık tarihi ve bilimi reddedenin profili şaşırtmadı Osmanlı’da oğlancılık hakkında doğa kısmında ise hayvanlarda eşcinsel davranışlar hakkında hiç bir bilgisi yok.
Hayvanları mutlak doğru canlı davranışı olarak kabul mu ediyoruz?

Bir insana eşcinsel olduğu için respect atmam, saygı duymam yani.
Saygısızlık tabi ki de etmem, bana hoş gelmiyor bu tarz faaliyetler. Saygı kavramı çok yanlış kullanılıyor.

Pek sevmem ancak etrafta görmediğim sürece saygı duyarım. Evlerinde ne yaptıkları beni ilgilendirmez.

Niye saygı duyayım ustam, komik komik konuşuyorsun. Yasaklansın gibi bir cümlem de yok, isteyen istediği ile yatsın, isteyen istediği ile el ele tutuşsun. Toplumun içinde salya sümük öpüşen bir hetero ilişkisi nasıl abes ise homo ilişkisi de en az o denli abes. Sokakta el ele tutuşsunlar, sarılsınlar laf yok. İsteyen istediğini yaşasın. Ama hoş değil, saygım da yok. Saygı kazanılacak bir şey değil çünkü homoluk.

Konu PKK'ya ne ara geldi bilmiyorum. Saygı duymuyorum, çoğunluğu pedofili, kafası bozuk insanlar. Önyargılıyım bu konuda, nasıl herkesin bariz ırka karşı nefret duyması gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.