Kızlara evet erkeklere hayır.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Göze sokmadıkları sürece sorun yok.
Kimin kimle seviştiği beni ilgilendirmeyeceğine göre saygı duyuyorum. LGBT bireylere "Sıkıntılı" diyen arkadaşların kendilerine bir bakmasını öneririm. Pride month gibi saçmalıkları desteklemiyorum, yürüyüşte Hayalistan'ın ve bebek katilinin adını haykıranlara da en ağır cezanın verilmesi gerektiğini düşünüyorum.
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Saygı duyuyorum herkes istediği cinsel kimliği yaşamakta özgür, LGB kısmına kadar saygım var Transları ve daha sonrasını desteklemiyorum.
Konun altına 11-12 yaş ailesinden gördüklerini söyleyenler toplanmış bu arada komik.
Konun altına 11-12 yaş ailesinden gördüklerini söyleyenler toplanmış bu arada komik.
Binlerce yıllık tarihi ve bilimi reddedenin profili şaşırtmadı Osmanlı’da oğlancılık hakkında doğa kısmında ise hayvanlarda eşcinsel davranışlar hakkında hiç bir bilgisi yok.Doğada hiçbir şekilde yer etmemiş bu saçmalığı kesinlikle
Hiken
Yetkin
Kendi halinde takılıyorsa, bununla bir ilgi çekme çabası yoksa saygı duyuyorum.
Bir araştırma olsa diyeceğim ki harbiden psikolojik ama maalesef bunu gösteren tek bir örnek yok arkadaşlar. Varsa paylaşın lütfen.
1 tane örneği var mı? Psikolojik destek alıp sonradan değişen? Hem kadınla hem erkekle birlikte olanlardan bir örnek olmaz, tutarlı bir örnek olmalı.
Bir araştırma olsa diyeceğim ki harbiden psikolojik ama maalesef bunu gösteren tek bir örnek yok arkadaşlar. Varsa paylaşın lütfen.
Aklıma bu geldi, gördüğüm en komik yorumlardan biri olduğu için de atasım geldi. :kekw:
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
T ve Q desteklemiyorum, çocuklara yönelik hareketler sergiliyorlar ve hoşuma gitmiyor saçmalık.Aklıma bu geldi, gördüğüm en komik yorumlardan biri olduğu için de atasım geldi. :kekw:
Eki Görüntüle 59823
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-