?

• Saygı duyuyorum

• Saygı duymuyorum

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kimin kimle seviştiği beni ilgilendirmeyeceğine göre saygı duyuyorum. LGBT bireylere "Sıkıntılı" diyen arkadaşların kendilerine bir bakmasını öneririm. Pride month gibi saçmalıkları desteklemiyorum, yürüyüşte Hayalistan'ın ve bebek katilinin adını haykıranlara da en ağır cezanın verilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Saygı duyuyorum herkes istediği cinsel kimliği yaşamakta özgür, LGB kısmına kadar saygım var Transları ve daha sonrasını desteklemiyorum.

Konun altına 11-12 yaş ailesinden gördüklerini söyleyenler toplanmış bu arada komik.

Doğada hiçbir şekilde yer etmemiş bu saçmalığı kesinlikle
Binlerce yıllık tarihi ve bilimi reddedenin profili şaşırtmadı Osmanlı’da oğlancılık hakkında doğa kısmında ise hayvanlarda eşcinsel davranışlar hakkında hiç bir bilgisi yok.

Kendi halinde takılıyorsa, bununla bir ilgi çekme çabası yoksa saygı duyuyorum.

Psikolojik sorun olarak görüyorum.
1 tane örneği var mı? Psikolojik destek alıp sonradan değişen? Hem kadınla hem erkekle birlikte olanlardan bir örnek olmaz, tutarlı bir örnek olmalı.

Bir araştırma olsa diyeceğim ki harbiden psikolojik ama maalesef bunu gösteren tek bir örnek yok arkadaşlar. Varsa paylaşın lütfen.

Aklıma bu geldi, gördüğüm en komik yorumlardan biri olduğu için de atasım geldi. :kekw:
Screenshot_20230524_165941_Chrome.webp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.