Sen ne anlatıyorsun? Ben dün Starbucks'tan çıktım . Demek istediğim şu: İnsanlar, kimseyi rahatsız etmediği sürece istediği kadar ve istediğine boykot yapabilirler ve bu seni zerre ilgilendirmez. Ayrıca boykot, onları iflas ettirmez, ancak zarar ettirir.
League Of Legends leş gibi bir oyun.
Ayrıca cinsiyet iki tanedir. Hormonel ve biyolojik durumlar dışındaki durumlar özentiden başka bir şey değildir saygılar.
● Herhangi bir sporun holiganları, aptaldır.
● Ben, çoğu yemeği baharatsız yiyorum ve baharatların biraz abartıldığını düşünüyorum. Çok değil, biraz.
● Elektrikli arabaları seviyorum, alınmasına da karşı değilim. Doğayı koruma saçmalıklarından dolayı değil, o elektriğin üretimi bambaşka bir konu zaten.
● Otomatik vites tercih ediyorum ve manuel kullanmayı bir "erkeklik" göstergesi olarak görmüyorum. İstanbul trafiğinde başarılar "erkek"ler.
● Şu dünyada Toyota Supra Mk4 kadar abartılmış başka bir araba görmedim.
Ben bu durumu ailenin kişiyi büyütme şekline bağlıyorum. Çocuktur bir bildiği, bir deneyimi yoktur diye çocukların fikri hiç ciddiye alınmaz. Aile içerisinde bir çocuğun söz sahibi olduğunu da çok az gördüm. E o çocuk da büyüyünce, geçmişte kimsenin onu takmadığını düşünüp fikrini sunmaktan ve uygulamaktan korkacak tabii.
Sen ne anlatıyorsun? Ben dün Starbucks'tan çıktım . Demek istediğim şu: İnsanlar, kimseyi rahatsız etmediği sürece istediği kadar ve istediğine boykot yapabilirler ve bu seni zerre ilgilendirmez. Ayrıca boykot, onları iflas ettirmez, ancak zarar ettirir.