Faydali olan acik olmasi, kolay olan kapali olmasi, benim yaptigim kapali kullanmak :D

Kurarken kapatilmasi gerekebilir fakat sonra imkanlar dahilindeyse acilmasi daha tatli.
Teşekkürler hocam cachyos'u kaydettim bir ara deneyeceğim teşekkür ederim vakit ayırdığınız için :)

Araştıracağım onu biri daha önermişti önceden. Ama Nvidia kullanıyorum driver konusun da çok sorun çekmiştim Arch kullanırken. Umarım aynı sorun ile karşılaşmam kurduğum zaman :D

Nvidia ekran kartım olmasaydı Arch'dan çıkmazdım sanırım :D
Nvidia üzerinde bana göre Arch en iyisi, her şeyi değiştirebilme imkanın bulunuyor.

Nvidia üzerinde bana göre Arch en iyisi, her şeyi değiştirebilme imkanın bulunuyor.
Arch üzerin de sadece Hyprland'de düzgün çalıştı driverlar. En çok KDE'de sorun yaşamıştım. normal de biraz araştırma yaptım genel de millet Hyprland'de sorun yaşıyorlarmış. Driver da sorun yaşamasaydım sevmeye devam ediyordum :D

Arch üzerin de sadece Hyprland'de düzgün çalıştı driverlar. En çok KDE'de sorun yaşamıştım. normal de biraz araştırma yaptım genelde millet Hyprland'de sorun yaşıyorlarmış. Driver da sorun yaşamasaydım sevmeye devam ediyordum :D
KDE zaten bug icinde, daha uc aya anca oturur KDE 6. Hyprland ise tam piyango. i3, Sway, GNOME denediniz mi?

KDE zaten bug icinde, daha uc aya anca oturur KDE 6. Hyprland ise tam piyango. i3, Sway, GNOME denediniz mi?
GNOME denedim hocam görünümü hiç hoşuma gitmiyor nedense GNOME kullandığım da 2016 yılındaymışız gibi hissettiriyordu o yüzden tercihim hiç olmadı olmayacak gibi. i3 ve Sway'ı hiç kullanmadım. Görünüşe önem veriyorum açıkçası biraz o yüzden kullanmadım sanırım bu sorunun cevabını pek bilmiyorum :p

GNOME denedim hocam görünümü hiç hoşuma gitmiyor nedense GNOME kullandığım da 2016 yılındaymışız gibi hissettiriyordu o yüzden tercihim hiç olmadı olmayacak gibi. i3 ve Sway'ı hiç kullanmadım. Görünüşe önem veriyorum açıkçası biraz o yüzden kullanmadım sanırım bu sorunun cevabını pek bilmiyorum :p
KDE gercekten entel hocam bu ara, sorun KDE'nin kendisi.

Arch üzerin de sadece Hyprland'de düzgün çalıştı driverlar. En çok KDE'de sorun yaşamıştım. normal de biraz araştırma yaptım genel de millet Hyprland'de sorun yaşıyorlarmış. Driver da sorun yaşamasaydım sevmeye devam ediyordum :D
Tam tersi olması lazım, NVIDIA en iyi Gnome ve KDE üzerinde çalışıyor Wayland tarafındaysanız.