Detaylar
Kim cevapladı?Birçok amaçla kullanılabilir ama yaygın olarak siber güvenlik, web sunucu ve hackerlık için kullanılıyor.
Aksine daha çok aratıyor bence. Nedeni ise program ve oyun desteği.Kullanmamin sebebi UNIX sistemleri sevmem tamamen, acik kaynak ve yazilim umrumda degil. Bir kez Linux'un kullanim kolayligina alistiginizda Windows'a geri donmeniz cok zorlasiyor cunku bu kadar customize edilebilir bir sistem degil.
Son düzenleme:
Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
Oyun oynayan var. Eğlence olsun diye yapan var. Açık kaynak olduğu için de kullanan var.Ben Linux tabanlı bir işletim sistemi daha önce hiç kullanmadım. Kullanmayı da düşünmüyorum hala. Kullanılmasına asla karşı değilim hatta estetik yönü nedeniyle kullanılması bana çok daha cazip geliyor ama Windows'tan kopamadığım için Linux kullanmıyorum. Merak ettiğim şey ise, kullananlar neden kullanıyor? Yazılım için mi? Açık kaynak için mi? Estetik için mi? Tasarım işleri için mi? Sistem gereksinimlerinin düşük olmasından mı? Yani genel olarak bir amaç için mi kullanıyorsunuz yoksa bir Windows kullanıcısı gibi günlük işleriniz vs. için mi? Merak ettiğimden soruyorum, bu konularda pek bilgi sahibi değilim, art niyet aramayın lütfen...
Bu nasıl oluyor? Uygulaması mı var?Android uygulamalarını bile ekran kartımla çalıştırabiliyorum Linux'de neden kullanmayalım ki? Asıl siz neden Linux kullanmıyorsunuz?
Eki Görüntüle 16548
TFT açar mısın?Android uygulamalarını bile ekran kartımla çalıştırabiliyorum Linux'de neden kullanmayalım ki? Asıl siz neden Linux kullanmıyorsunuz?
Eki Görüntüle 16548
Berkeh4nÇepn1
Başarılı
Komşumun internetine sızmak için 
Bir bakmışın komşun da senin internetine sızmış
Son düzenleme: