Merak ettim. Linux'un kullanımı %90 olsun, Windows'un %10 olsun. Böylece oyun geliştiricileri Linux'u umursar.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Paralel evrenler teorisine göre evet, başka bir paralel evrende olabilir. Ama burada değil.Merak ettim. Linux'un kullanımı %90 olsun, Windows'un %10 olsun. Böylece oyun geliştiricileri Linux'u umursar.
Sonra tüm dünya elele tutuşup halay çeksek. Öyle bir şey olmaz. Windows son kullanıcı için en uyumlu sistemdir ve asla değişmeyecek.
Bkz: Linux Mint.Sonra tüm dünya elele tutuşup halay çeksek. Öyle bir şey olmaz. Windows son kullanıcı için en uyumlu sistemdir ve asla değişmeyecek.
- Makaleler
- 4
Öyle bir şey olacağını zannetmiyorum. Abartmayın bu kadar. Windows kullanan milyonlarca kullanıcı var sonuçta. Linux’un da epey kullanıcısı var ama Windows’tan fazla değil.
En basitinden ekran kartı sürücüsü kurmayı anlat bu sistemde. Windows'ta bu işi tek tıkla yapıyorsun. Peki, bilgisayardan bir haber bir kullancısı hangisini tercih eder? Windows bu yüzden %90. Herkes prof değil.
Puhahahaha. Sürücü yönetimine bas Linux Mint'te sonra kuruluyor Nvidia'nın.En basitinden ekran kartı sürücüsü kurmayı anlat bu sistemde. Windows'ta bu işi tek tıkla yapıyorsun. Peki, bilgisayardan bir haber bir kullancısı hangisini tercih eder? Windows bu yüzden %90. Herkes prof değil.
Elma ısıran
Üstün
Oldu canım. Bu hesaba göre macOS %0 olsun değil mi?
Evet o da Windows gibi aynı halt.Oldu canım. Bu hesaba göre macOS %0 olsun değil mi?
Elma ısıran
Üstün
Maşallah, bilgi ve tecrübe fışkırıyor sözlerinden.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.