- Makaleler
- 1
Tonlarca sebebi olabilir NVIDIA yuzunden olmak zorunda degil.
Bu Reflex olayı nedir hocam böyle. Geri yükleyeceğimden sormuyorum ama.
Yani Reflex ile sorun yasamanin sebebi NVIDIA'da bir problem olmasi olmayabilir makinanin BIOS ayarlariyla alakali olabilir, darbogaz olabilir, kullandigin dagitim iyi calismiyor olabilir. Dedigim gibi bende sikinti yok. 1200p cozunurlukte ben de darbogaz yasiyorum.
CS 2 zaten Native destekli bir oyun olduğundan dolayı Windows'a göre daha iyi performans veriyor. Şu anda Windows 11'e geçtim ortalama 50FPS fark var.Yani Reflex ile sorun yasamanin sebebi NVIDIA'da bir problem olmasi olmayabilir makinanin BIOS ayarlariyla alakali olabilir, darbogaz olabilir, kullandigin dagitim iyi calismiyor olabilir. Dedigim gibi bende sikinti yok. 1200p cozunurlukte ben de darbogaz yasiyorum.
Reflex acinca FPS artiyormus galiba.
Eki Görüntüle 97671
Windows'dan kesinlikle daha iyi performans veriyor.
Bende native olmayip Windows'dan daha fazla performans veren oyunlar da var. Native olup Windows'dan daha az performans veren oyunlar da.CS 2 zaten Native destekli bir oyun olduğundan dolayı Windows'a göre daha iyi performans veriyor. Şu anda Windows 11'e geçtim ortalama 50FPS fark var.
Witcher 3 mesela Windows'a göre 1FPS fazla FPS veriyor.Bende native olmayip Windows'dan daha fazla performans veren oyunlar da var. Native olup Windows'dan daha az performans veren oyunlar da.
Bende cok daha fazla veriyor.Witcher 3 mesela Windows'a göre 1FPS fazla FPS veriyor.
Windows ile kıyas yaptığımda pek bir farkı olmamıştı.
Oyundan oyuna, dagitimdan dagitima, surucu versiyonundan surucu versiyonuna degisen seyler bunlar genelde.Windows ile kıyas yaptığımda pek bir farkı olmamıştı.
CachyOS ve Bore Kernel ile test ettim. Diğer Kernellere göre en iyisi kendisi. Bu testlerimde özellikle CS2 gibi oyunlarda çok uçuk FPS farkı attı ancak Witcher 3'te bu kadar fark olmadı. Mesela, Kingdome Come'da Windows'a göre 10FPS fark vardı.Oyundan oyuna, dagitimdan dagitima, surucu versiyonundan surucu versiyonuna degisen seyler bunlar genelde.