theodore bagwell

Başarılı
Yer
Fox River Hapishanesi
Selamlar. Logitech G300s kullanıyorum ve GameSoftware yazılımının Linux desteği maalesef yok. DPI ayarlamam gerekiyor, mouse üzerinde 3 tane profil var, aralarında geçiş yapabiliyoruz bildiğiniz üzere. Fakat o profiller arasında istediğim DPI yok, 800 DPI yapmalıyım. Piper adında bir uygulama var, fareyi algıladı fakat bozuk çalışıyor. DPI ayarlama kısmı bozuk çalışıyor yani. Başka alternatif bir yöntem var mıdır?

Düzey sayısı kısmını artırın. Artırmadan önce bence genel olarak tüm kategorilerde fare ayarlarını sıfırlayın.

2025-07-20_12-53.webp

Uygulamayı tam hatırlamıyorum ancak bunun seçimini yapabiliyorsunuz (mouse'un hafızası ve yazılımsal olarak gibi bir şeydi). Çok eminim. Her iddiasına varım.
Şimdi gördüm dahili bellek kısmı var ama şöyle bir sorun var az önce ki attığım fotoğrafta DPI Hassasiyet Düzeyleri adında bir seçenek vardı gariye kalan 4 seçeneği Deaktif yapıyordu 1 tanesi aktif kalacak şekilde düzeltiyordu. O dahili bellek modunda bulunmuyor bu ayarları Linux'da da yapabiliyorum zaten. Asıl amacım 4 ayarların sadece 1 tanesinin aktif kalmasıydı o da sanırım olmuyor.

Tüm ayarların aktif olması size bir sorun oluşturmayacak. Yani dördü de açık ve varsayılan olarak istediğiniz DPI'da kullanabiliyorsanız burada bir sorun yok. Varsayılan olarak ata ayarını da genelde fareler kendi hafızasında tutuyorlar.

Kısaca hepsini açın, hafıza ayarını yapın. İstediğiniz DPI da bir düzeye atayın. Yanlışlıkla değişirse tuş ile geri o DPI dönersiniz.