Gerçekten insanın zaman algısı kayboluyor. Düşünsene 2010 doğumlu birisi liseye başlayacak. Sanki daha ilkokula gidiyorlarmış gibi geliyor. Zaman ne hızlı geçiyor.Millet liseye başlıyor benim lise biteli 7 yıl oldu. Döngünün sonuna doğru yaklaşıyoruz harbi. Liseye yeni başlayan birisini görünce tuhaf oldum.
Detaylar
Kim cevapladı?Aldığın çoğu kötü karar, pişmanlıklar lise çağında oluyor. Hem su gibi geçiyor güzel dostluklar kuruyorsun bir yandanda kötü. Ama bitti diye de üzülürsün. Tuhaf bir dönem. Daha geçen liseye başladığım gün dün gibi gelir ne ara başladıda ne ara bitti.Yanlış kararlar aldığın takdirde sabun gibi kayacağın ortamdır.
dr.dre
Deneyimli
Kimseye kendini ezdirecek en ufak taviz verme. Sınırlarını en baştan çiz. Alttan alma. Gıcık olduğun bir anı hemen ifade et. El kol şakasına asla müsaade etme. Sert bir imaj ver. Gül eğlen vs ama kendini sınıfın soytarısı yapacak duruma getirme. En önemlisi de bir dik duruşun olsun. Korkma kimseden. Cesur tavır al.
BURUH THE GREAT
Uzman
12. Sınıfa geçecek birisi olarak lise benim için sıkıcı bir hatıra olarak kalacak. Lisede kesinlikle gerçek arkadaş kavramı yok, varsa da ender rastlanıyordur. Ortaokul kesinlikle liseden kat ve kat daha eğlenceliydi bence. Ben lise boyunca içten içe anlaşamadığım fakat zaman geçsin diye bir şey demediğim kişilerle takıldım. Bu sene artık bunun önüne geçmek için de lise nakli yaptıracağım. Umarım lise senin için olabilecek en iyi şekilde, güzel hatıralarla geçer.Ben liseye yeni başladım oranın ortamının nasıl olduğunu bilmiyorum.
Aslında tek öğrenmek istediğim oranın ortamını öğrenmek.
1-2 sene önceki kaderimi yaşıyorsun.12. Sınıfa geçecek birisi olarak lise benim için sıkıcı bir hatıra olarak kalacak. Lisede kesinlikle gerçek arkadaş kavramı yok, varsa da ender rastlanıyordur. Ortaokul kesinlikle liseden kat ve kat daha eğlenceliydi bence. Ben lise boyunca içten içe anlaşamadığım fakat zaman geçsin diye bir şey demediğim kişilerle takıldım. Bu sene artık bunun önüne geçmek için de lise nakli yaptıracağım. Umarım lise senin için olabilecek en iyi şekilde, güzel hatıralarla geçer.
Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
2025 Eylül'de Galatasaray Lisesi'nin sıralarında oturan ben.
Umarım dilediğin liseyi kazanırsın dostum.2025 Eylül'de Galatasaray Lisesi'nin sıralarında oturan ben.![]()