SF26

Üstün
  • Redmi Note 8 (KFG tam ama bitmiş durumda, hiçbir değişeni veya çalışmayan aksamı yok. 8.5/10 kondisyonda.)
  • Vestel Venus E4 (KFG tam değil, iç ekranı hasar gördü, ekran dışı çalışmayan aksamı yok.)
  • Vestel Venus 5530 (KFG tam değil, değişen veya çalışmayan aksamı yok. 8.5/10 kondisyonda.)
  • ASUS ZenFone 3 (KFG tam, şarj yerinde hasar olduğunu tahmin ediyoruz. Onun dışında herhangi bir sorunu yok.)
  • E-Tab 4 (Fatih projesi kapsamında dağıtılan ilk tablet, içeriği tam ve çalışmayan aksamı yok. 9/10 kondisyonda.)
Hepsini İstanbul içinde elden vermeye niyetim var. Redmi Note 8 ve nispeten ZenFone 3 dışında para etmesi muhtemel cihazlar değil lakin hepsinden kurtulmam lazım.

Kaç para eder dersiniz hepsi?

• Redmi Note 8 (KFG tam ama bitmiş durumda, hiçbir değişeni veya çalışmayan aksamı yok. 8.5/10 kondisyonda.)
  • Vestel Venus E4 (KFG tam değil, iç ekranı hasar gördü, ekran dışı çalışmayan aksamı yok.)
  • Vestel Venus 5530 (KFG tam değil, değişen veya çalışmayan aksamı yok. 8.5/10 kondisyonda.)
  • ASUS ZenFone 3 (KFG tam, şarj yerinde hasar olduğunu tahmin ediyoruz. Onun dışında herhangi bir sorunu yok.)
  • E-Tab 4 (Fatih projesi kapsamında dağıtılan ilk tablet, içeriği tam ve çalışmayan aksamı yok. 9/10 kondisyonda.)
Hepsini İstanbul içinde elden vermeye niyetim var. Redmi Note 8 ve nispeten ZenFone 3 dışında para etmesi muhtemel cihazlar değil lakin hepsinden kurtulmam lazım.

Hocam, cihazlar eskiyse telefoncuların bulunduğu yerlere gidin. Eski cihazları, yedek parçacılar dışında kimse almaz diye düşünüyorum.

Hocam, cihazlar eskiyse telefoncuların bulunduğu yerlere gidin. Eski cihazları, yedek parçacılar dışında kimse almaz diye düşünüyorum.
Bu cihazlar arasında en genci Venus E4, gerisini siz düşünün.
Bu arada Y6 Lite 2018 de var mış elimde, onun da herhangi bir sorunu yok lakin KFG tam değil.

• Redmi Note 8 - 2.000 - 2.500 TL
  • Vestel Venus E4 - 200 - 300 TL
  • Vestel Venus 5530 - 500 - 600 TL
  • ASUS ZenFone 3 - 700 - 600 TL
  • E-Tab 4 - 2.000 - 2.500 TL
Ben şahsen E-Tab'ı tut derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Redmi Note 8 - 1000-1500 TL
  • Vestel Venus E4 - 300 - 500 TL
  • Vestel Venus 5530 - 400 - 600 TL
  • ASUS ZenFone 3 - 400 - 800 TL
  • E-Tab 4 - 750-1250 TL
Bu gibi fiyatlar daha gerçekçi olacaktır kişisel görüş olarak.

• Redmi Note 8 (kfg tam ama bitmiş durumda, hiçbir değişeni veya çalışmayan aksamı yok. 8.5/10 kondisyonda.)
  • Vestel venus E4 (kfg tam değil, iç ekranı hasar gördü, ekran dışı çalışmayan aksamı yok.)
  • Vestel venus 5530 (kfg tam değil, değişen veya çalışmayan aksamı yok. 8.5/10 kondisyonda.)
  • ASUS ZenFone 3 (kfg tam, şarj yerinde hasar olduğunu tahmin ediyoruz. Onun dışında herhangi bir sorunu yok.)

Çalışanları piyasaya göre Sahibinden'e koy bu cihazlara 1-2K arası verirler. Xiaomi tek başına 2K falan eder herhalde.