https://app.hb.biz/9LHGHWSQb7sd Linkteki custom vites uyumlu çalışır mı? Her hangi bir sorun çıkarır mı?
Detaylar
Kim cevapladı?https://app.hb.biz/9LHGHWSQb7sd Linkteki custom vites uyumlu çalışır mı? Her hangi bir sorun çıkarır mı?
Uyar büyük ihtimalle.
Açıkçası orijinal vites almak mantıksız geliyor kronik sorunları var mış bunu alayım diyorum uyar umarım.
Bende orijinali var bir sorununu görmedim daha.Açıkçası orijinal vites almak mantıksız geliyor kronik sorunları var mış bunu alayım diyorum uyar umarım.
Açıkçası orijinal vites almak mantıksız geliyor kronik sorunları var mış bunu alayım diyorum uyar umarım.
Ne tür bir kronik sorundan bahsediyoruz? Arkadaşımın ve benim elimden toplamda bir 6-7 adet G29 ve shifter geçti ve hiçbir sıkıntı yaşamadık. Bir tek körüğü söküp kullanınca içine toz girmesinden dolayı arada sırada temassızlık yapan bir vitesim oldu onu da üfleyerek çözüyordum.
Açıkcası arkadaşımda vardı ve vitesi 1 e atınca 2 görüyordu ve bazen geçince algılamıyordu sorun yoksa orijinal vitesmi almalıyım?Ne tür bir kronik sorundan bahsediyoruz? Arkadaşımın ve benim elimden toplamda bir 6-7 adet G29 ve shifter geçti ve hiçbir sıkıntı yaşamadık. Bir tek körüğü söküp kullanınca içine toz girmesinden dolayı arada sırada temassızlık yapan bir vitesim oldu onu da üfleyerek çözüyordum.
Açıkçası arkadaşımda vardı ve vitesi 1'e atınca 2 görüyordu ve bazen geçince algılamıyordu sorun yoksa orijinal vitesmi almalıyım?
Yıllardır kullanırım hani bir kere sıkıntı yaşadım onu da kendi hatam sonucu üfleyerek çözüyordum. Eğer sıfır alma gibi bir niyetin varsa zaten Logitech garantisinden bahsediyoruz sorun yaşadığını adamlara kanıtladığında hiç yormadan sana yardımcı oluyorlar. Eğer 7 vites gibi bir amacın yoksa orijinal üründen şaşma.
Orjinali almaniz taraftariyim. Bu tarz urunler sonradan cihazla uyumsuzluk yapip sorun cikarabiliyor. 7 vites manuel kullanacaginiz arabada sinirli zaten.(Assetto Corsa'da)
O zaman orijinal alayım.
Alp Yenigün
Başarılı
- Makaleler
- 1
Bilgisayarda kullanılacaksa marka-model farketmez, usb ile çalışan her türlü vitesi sorunsuz çalışır. Bilgisayar takılan cihazları A marka B marka olarak ayırmıyor, her birini ayrı kontrolcü olarak görüyor. g29 vitesini hissiyatı açısından tavsiye etmiyorum, bu tarz çin malı vitesler çok daha kemikli hissiyat verir ancak masaya bağlanacaksa ek olarak bağlantı problemi çözülmesi lazım.
Şahsi tavsiyem Thrustmaster th8s olur. Çok daha dolu ve mekanik hissiyatı var.
Şahsi tavsiyem Thrustmaster th8s olur. Çok daha dolu ve mekanik hissiyatı var.
Yeni konular
-
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi
-
Elektronik Hepsiburada satıcılı anakartlarda 1.000 TL indirim fırsatı
- Fırsat Ekibi
-
-
-
-