Valorant içinde ilk başta insanlar bu kadar ön yargılıydı. Yok kernel'e anti cheat mi kurulur edilir vs. oynanmaz diyorlardı... onu diyenlerin %80'i oyunu oynuyor
. Unutmayın günümüzde online oyunların tek çözümü kernel üzerine kurulan anti cheat uygulamalarıdır. Bakın cs2'nin haline baktıkça utanıyorum... faceit oynuyorum oda kendi içinde kernele kurulan bir anti cheat sayesinde oyunuma hile gelmemesini sağlıyor. Birde bu kernel'e kurulan anti-cheat uygulamasını beğenmeyen kitlenin hepsinin bilgisayarında Kaspersky, bitfender, norton veya avast kullanıyor olması trajikomik.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
Oyuna her gün girmeyen dediğimi yapar oynamak için yeniden açar her gün oynayan laf yapmasın bir zahmet.
Kim ne yaparsa yapsın bilgisayara rootkit yükleyip arkadan backdoor açan bir antihile de olmasın abicim. Bir gün çok büyük patlayacak gibi geliyor bana niyeyse, yetkililer istedikleri zaman oyuncuların Mouse'lara unplug atıp Vanguard oyun kapalıyken çalışmıyor yahu masallarını anlatıversinler.
Kim ne yaparsa yapsın bilgisayara rootkit yükleyip arkadan backdoor açan bir antihile de olmasın abicim. Bir gün çok büyük patlayacak gibi geliyor bana niyeyse, yetkililer istedikleri zaman oyuncuların Mouse'lara unplug atıp Vanguard sistem kapalıyken çalışmıyor yahu masallarını anlatıversinler.
Öyle bir şey görmedim Vanguard çalışmayınca çalışmaz.
Valorant içinde ilk başta insanlar bu kadar ön yargılıydı. Yok Kernel'e anti cheat mi kurulur edilir vs. oynanmaz diyorlardı... Onu diyenlerin %80'i oyunu oynuyor. Unutmayın günümüzde Online oyunların tek çözümü kernel üzerine kurulan anti cheat uygulamalarıdır. Bakın CS2'nin haline baktıkça utanıyorum... FACEIT oynuyorum oda kendi içinde kernele kurulan bir anti cheat sayesinde oyunuma hile gelmemesini sağlıyor. Bir de bu Kernel'e kurulan anti-cheat uygulamasını beğenmeyen kitlenin hepsinin bilgisayarında Kaspersky, bitfender, Norton veya Avast kullanıyor olması trajikomik.
Katılıyorum.
Antivirüsler de bir gün fena patlayabilir anti malware da. Risk arttıkça ödül artıyor iki taraf için de. Kullanmak daha kârlı.
- Makaleler
- 10
Valorant içinde ilk başta insanlar bu kadar ön yargılıydı. Yok Kernel'e anti cheat mi kurulur edilir vs. oynanmaz diyorlardı... Onu diyenlerin %80'i oyunu oynuyor. Unutmayın günümüzde Online oyunların tek çözümü kernel üzerine kurulan anti cheat uygulamalarıdır. Bakın CS2'nin haline baktıkça utanıyorum... FACEIT oynuyorum oda kendi içinde kernele kurulan bir anti cheat sayesinde oyunuma hile gelmemesini sağlıyor. Bir de bu Kernel'e kurulan anti-cheat uygulamasını beğenmeyen kitlenin hepsinin bilgisayarında Kaspersky, bitfender, Norton veya Avast kullanıyor olması trajikomik.
Yine de bir işe yaramıyor. Adamlar sakız parası olan Raspberry pileri ile harici olarak çalıştırıyor hileleri. Özel inceleme olmadan anlamak imkansız. Overwatch sistemi gelmeli fakat inceleme yapabilme şartları sert olmalı.
Operator
Başarılı
Yine de bir işe yaramıyor. Adamlar sakız parası olan Raspberry pileri ile harici olarak çalıştırıyor hileleri. Özel inceleme olmadan anlamak imkansız. Overwatch sistemi gelmeli fakat inceleme yapabilme şartları sert olmalı.
DMA Kartlardan bahsediyorsanız onlar o kadar ucuz değil
- Makaleler
- 10
Dma kartlardan bahsediyorsanız onlar o kadar ucuz değil, kernel driver anti-cheat iyi kötümü bilemem fakat sevmeyen kullanmaz tüketiciyiz sonuçta.
Dma değil dümdüz Raspberry Pi ile bile yapılabiliyor.
Zaten çok az oynuyordum artık yüzüne bakmam bunun da, Riot'un tezekleriyle işim olmaz daha. Zaten çöp gibi oyunları var, bir de virüs mü yükleyeceğim sistemime sözde AntiCheat diye
?
- Makaleler
- 1
Yarım saat önce 14.8 yaması geldi. Yama notlarında Vanguard'ın 14.9'da geleceği belirtilmiş.
Yeni konular
-
-
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube