LoL'e yeni başladım, şu an yükleniyor. En son oynadığımda zor ve karışık gelmişti. Oyunu kısa sürede anlamam ve daha iyi oynamam için önerileriniz neler?
Arcane izleyipte başladıysan başlama Wild Rift belki önerebilirim fakat onun dışında LoL önermem.

Garen, Master Yi, Annie gibi basit şampiyonlar oyna (Garen oynamanı öneriyorum 100k Garen'im var Winrate'im Garen'le %70) her zaman minyonlara son vuruş yap ve minimapi kontrol et. İtemleri kafana göre alma örneğin karşıda 4 ad (saldırı gucu) varsa buyu direnci almak yerine zırh itemleri almalısın.
Şu son vuruş yap diyonuz diyonuz sonra 40 dk boyunca sadece son vuruş yapan adamlar türüyor sonra bu adam kendini nasıl proyum be diye övüyor, 2 metre yanında ormancını üst koridorla beraber dövüyorlar sen hala koridorun ortasında last hit yapıyorsun alooo!

Şu son vuruş yap diyonuz diyonuz sonra 40 dk boyunca sadece son vuruş yapan adamlar türüyor sonra bu adam kendini nasıl proyum be diye övüyor, 2 metre yanında ormancını üst koridorla beraber dövüyorlar sen hala koridorun ortasında last hit yapıyorsun alooo!

Farklı şeylerden bahsediyorsunuz. Minyonlara son vuruşu yaparak para kazanmaktan bahsediyor arkadaş siz çok farklı bir şeyden bahsediyorsunuz.

Şu son vuruş yap diyorsunuz diyorsunuz sonra 40 dk boyunca sadece son vuruş yapan adamlar türüyor sonra bu adam kendini nasıl proyum be diye övüyor, 2 metre yanında ormancını üst koridorla beraber dövüyorlar sen hala koridorun ortasında last hit yapıyorsun alooo!

Son vuruştan kastım farm kaçırma anlamında dostum ki eğer minyon dalgası kule altındaysa ve sen Jungle'ına yardıma gidersen çok fazla exp kaybedersin.

Son vuruştan kastım farm kaçırma anlamında dostum ki eğer minyon dalgası kule altındaysa ve sen Jungle'ına yardıma gidersen çok fazla exp kaybedersin.
Dostum hiç zorlama dünyada ki bütün dillere çevirsen bile öyle bir anlam çıkaramazsın benim sitemimi de anlayamamış olduğun ortada. Sen ne zaman koridor itecegini ne zaman nerede minyoları tutacağını cannon wave'i hesap ederek oynaman lazım, 40 dk boyunca son vuruş yapan adamın kazanacağı tp'den hayır gelmez zaten.

Ciddi bir şekilde söylüyorum. Instagram'da "Shaco knk eğeğeğ" yazan popüler kültür kölesi değilim. Oyunu bir süre bırakmıştım. Ara tatilden sonra tekrar başladım ve ciddi bir şekilde bağımlı ediyor oyun kendini. Zaten oyuna yeni başladığınızda sevmeyeceksiniz. Biraz daha zorlaya zorlaya severseniz o zaman tutulursunuz. Önermiyorum.

Eğer illa oynayacağım diyorsanız totem ne demek bunu iyi öğrenin. Kapalı oyunda hala daha totem ne demek bilmeyenler var.

Oyuna yeni başlayan birine git roam at diyemezsin sonuçta. Yavaş yavaş öğrenmiyorsa bu öğüt verenin değil oyuncunun problemidir.