Ben en son oynadığımda koridoru (Sett mainim) arkadaşıma dar ettiğim için küfürler savurdu. Ben de bu sebeple online oyunları oynamayı kestim. Sadece CS 2 oynuyorum ancak oyun olarak LoL güzel olsa da bağımlılık yapması ve toxiclikten ötürü aşırı körü bir oyun.
Öyle arkadaşın ben... Online sadece LoL'üm var benimde. Story oyuncusuyum.

LoL'e yeni başladım, şu an yükleniyor. En son oynadığımda zor ve karışık gelmişti. Oyunu kısa sürede anlamam ve daha iyi oynamam için önerileriniz neler?
Merhaba dostum oynayacağım zaman kesinlikle o çarın rehber videolarını izlemeye özen göster bundan oncede Apophis adlı yayıncıyı izleye bilirsiniz o bircok çara rehber cekti meta karekterleri ve meta itemlerini takip etmeyide unutma . Bundan sonrası zaten yetenek ms ve pc inde iyi olacak :D 2015 - 2023 lol

Garen, Master Yi, Annie gibi basit şampiyonlar oyna (Garen oynamanı öneriyorum 100k Garen'im var Winrate'im Garen'le %70) her zaman minyonlara son vuruş yap ve minimapi kontrol et. İtemleri kafana göre alma örneğin karşıda 4 ad (saldırı gucu) varsa buyu direnci almak yerine zırh itemleri almalısın.