Bu dünyada insanlardan neleri neleri saklıyorlardır ha.

Bence bu çağın en iyi uygulaması. Bundan daha faydalı bir uygulama da görmedim bugüne kadar. Büyük ihtimalle arkadaşların dediği gibi GPU'nuz kötü olabilir.

Ben hiç ms hissetmedim. Gecikme olduğunu görmedim. Testlerde çıkabilir belki. Hikayeli oyunlar oynuyorum bol bol. Birde videoları bile 120, 165 FPS yapıyor yani. Çok süper bir program.
RX 550'den bahsediyorum, 2 oyun da o kadar zorlayan oyunlar değil. FIFA 23 kornerlerde, kale vuruşlarında falan kasma yapıyor. ETS 2'de de yüksek ayarlarda TruckersMP'de 60-70 FPS'i 100 üstü hissetmek için kullanmak istemiştim. GPU iki oyunda da normal oyunda yetiyor zaten. Videolar için iyi özellikle eski animeler için. GPU'nun yetmeyeceği oyunu (Starfield, Alan Wake 2) bu bilgisayara yüklemem zaten.
Ben videolarda da cok kullanmadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
ETS2 yükleyip çalışıp çalışmadığını, çalışırsa nasıl çalıştığını yazarım buraya.

Eğer ara sahnelerde FPS'niz çok düşüyorsa Fifa için sıkıntı çıkarır, çok lag yapar. Benim FPS ara sahneye geçince 70 FPS'lerden 20 civarlarına düştüğü için akıcı oluyor fakat dehşet laglı oluyor. FIFA'lar sıkıntılı olduğu için pek düzgün çalışmıyor, çünkü çok üst seviye bilgisayarınız yoksa FPS istenilenin altına düşüyor.
Beta yükledim ama bahsettiğiniz SGSR modu bulunmuyor, sizde var mı?

Beta yükledim ama bahsettiğiniz SGSR modu bulunmuyor, sizde var mı?
Ölçekleme modlarında. Ben ölçekleme kullanmadığım için bir yorum yapmıyorum, siz kullanıp değerlendirirsiniz.
1731515261715.webp

ETS2 testini yaptım. Ayarlardan Tam Ekran kutusunun işaretini kaldırın, Vsync yani Dikey Senkronizasyon ayarı da kapalı olacak. Oyunun içinde zaten kendi FPS limitleme yeri var, oradan da kendi monitörünüzün Hz değerinin yarısına sabitleyeceksiniz. Eğer tam yarım olmuyorsa (75 gibi) bir altını girin. Mesela 75 için 37. Sorunsuz çalışıyor.

Hatta yeni eklenen kare oluşturmadaki çözünürlük barını da test ettim.

Oyun FPS'si 37 | X2 mod | Performans açık | FG Çözünürlük Ölçeği %100 | GPU kullanımı : %80 ila %86 arası gidip geliyor.

Oyun FPS'si 37 | X2 mod | Performans açık | FG Çözünürlük Ölçeği %50 | GPU kullanımı : %69 ila %71 arasında dolaşıyor.

Yani yeni özellik ile birlikte sadece FPS'nizi arttıracak demek değil, eğer ısınma derdi varsa bilgisayarınızdaki bu derdi de çözebilirsiniz demek oluyor.

Bu sürüm betadan resmi olarak çıktı. Steam ayarlarınızdan beta-beta kısmını hiçbiri yapıp son sürüme geçebilirsiniz.

Son düzenleme: