Eşcinselliğe karşı olan tepkini birey bazında değerlendirmelisin, genç nüfus sayısı az olan fakir ülkelerin ibnelere, lezbiyenlere karşı olumsuz tutum sergileyeceği bariz.

Belki de kendilerine sunulanı "irade" koymadan kabul edip yaşamaları yüzündendir. O iradeyi de nefslerine basit gelen için harcıyorlardır.

Eşcinsel oldukları için değil sapkın oldukları için. Çünkü kadınlarını tamamen terk etmişler ve aile yapıları da ölmüştür. Eş, akraba gibi durumlar da yoktur.

Şu an niye büyük çapta olaylar olmuyor bilmiyorum ama illaha büyük çapta olması gerekir mi onu da söyleyemem. Bazen bireysel olarak çökebilir insanlar.

Eşcinsel insanlar da insandır yani. Onların da yaşamaya hakkı var ama aslında az görünen bir olay normalde. Özendirme çabaları da var gibi ve bu devletler için tehdit olabilir. Çünkü aile denilen kavramı öldürüyor.

Eşcinsellikten bağımsız olarak, bireysellik ön plana geldiği için ve de ekonomik nedenler olduğu için dünya genelinde doğum oranı düşüyor mesela bu bile kötü bir şey.

Eşcinsellikten bağımsız olarak, bireysellik ön plana geldiği için ve de ekonomik nedenler olduğu için dünya genelinde doğum oranı düşüyor mesela bu bile kötü bir şey.
Devletler ve hükümetler düşünsün onu da.
Testislerdeki spermleri döl yatağına sürmek zor iş değil, paranın pul olması ve her geçen gün dâhâ da değersizleşmesi asıl sorun.
Hocam, ihtimaller delirtiyor zaten.
Şahsen genetik kısmını merak ediyorum, yıllarca süren evrim sürecinde ne oldu da eşcinsel olası tuttu Homo Sapiensin veya genetiğe nasıl izini bıraktığı.
Psikolojik temelli bir şeyse kontrolünü çevre ve bireyler arası ilişkiler ile ilişkilendirilebilir.

Şahsen genetik kısmını merak ediyorum, yıllarca süren evrim sürecinde ne oldu da eşcinsel olası tuttu Homo Sapiensin veya genetiğe nasıl izini bıraktığı.

Konuyu "eşcinsellik" özelinde değerlendiriyorsak, cevabı buralarda yatıyordur sanırım.

Ha doğada var, "gördü yaptı". E iyi de mesele türün sürekliliği değil miydi?

Konuyu "eşcinsellik" özelinde değerlendiriyorsak, cevabı buralarda yatıyordur sanırım.

Ha doğada var, "gördü yaptı". E iyi de mesele türün sürekliliği değil miydi?
Hayvanların içgüdülerini nasıl inceleyeceğiz ki? Köpeğinden tut kedisine kadar kendi aralarında eşcinsel ilişkiye giriyorlar(erkekler), sayıları yeterliyse tren bile yapıyorlar. 😂

Hayvanların içgüdülerini nasıl inceleyeceğiz ki? Köpeğinden tut kedisine kadar kendi aralarında eşcinsel ilişkiye giriyorlar(erkekler), sayıları yeterliyse tren bile yapıyorlar. 😂

Hayvanların algısı, kendince; insanın, algısı kendince.

Ben hayvana hükmedebiliyor ve onu olduğundan ya da doğasından farkli bir hâle sokabiliyorum. Hayvan ise beni en fazla, korkutabilir.

Temel bağlılıklar konusu, hayvanla ilişkilendirilebilir tabii. Onlardan da elbet öğrenilecekler vardır. Ama iş, kararı anlamak ise; benim soyumu yok edebilecek bir hayvan tanımıyorum. Güç benim elimde.

Son düzenleme:
Buradan sonrası da genele olmalı; eşcinselliğin doğuştan olması, "gay geni"ne bağlı sanırım. Koşulsuz, şartsız ve her şekilde aynı sonucu oluşturan "3. cinsiyet doğuştandır ve sebebi de budur" diyen bir adet bilimsel makale paylaşabilir misiniz?
Eşcinsel geni diye bir şey yok diye biliyorum.
Yani cinsel yönelim genetik + hormonlar + psikososyal etkiler ile alakalı diye biliyorum. Tek bir nedeni yok.