Nasıl istiyorum var ya şunlardan, ama iki tane dev gibi köpeğim var baş düşmanları bu makinelerin. Engelleyemiyorum resmen.

Son zamanlarda Lydsto'nun özellikle yeni çıkan ve üretilen modellerin kalitesi/çalışabilirliği açısından büyük bir ölçüde düşüşte.

İlk deneyimim olarak W2 Plus modelini almıştım bir ay önce ancak daha 1 saat kullanamadan istasyon tepsisi bozuk çıktı yani ana makine içeriye giremiyor. Zorla soksam bu sefer boşaltma işlemini yapmıyor. Yeni bir ürün değişimi ile beraber, bu sefer istasyon ve ana cihazında sayılamayacak kadar sorunlar çıktı. Daha fazla uğraşamadan komple cihazı iade ettim.

Benzer sorunu W2 Edge modelini kullanan tanıdığım vardı ancak kendisi İstanbul'da olduğu için resmi şubeden teknis servise gönderildi. Normalde değişim yapılması gerekirdi de neyse. Teknik servis desen benim bulunduğum bölgemde yok (Ankara). Müşteri hizmetleri desen nafile, Whatsapp'tan yapılan dönüşler minimum 2-3 gün sonra dönüş yapılıyor.

Özet olarak, tabii Lydsto kötü bir marka değil. Bir nevi Xiaomi kalitesinde diyebiliriz ancak teknik servis ve müşteri hizmetleri diğer markalarına göre çok geride. Bu konuda göz önünde bulundurun.