Tarihin en kötü Juventus'u ne hocam Allah aşkına. Gidin futbol izleyin biraz. Yüzyılın hatta galaksinin en kötü Juventus'u bu.
Küme düşen Juventus bile daha iyiydi yani o derece.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tarihin en kötü Juventus'u ne hocam Allah aşkına. Gidin futbol izleyin biraz. Yüzyılın hatta galaksinin en kötü Juventus'u bu.

Bu Juventus'u Pendik bile yener yani.Küme düşen Juventus bile daha iyiydi yani o derece.![]()
2013'te saydigin defans uclusunun oldugu Juventus'u da 1-0 yendi Galatasaray, sadece hatirlatmaÖte yandan dünyanın en iyi savunmacılarının ligi ve en uğrak yeri olan Juventus'un defansı evlere şenlik, Barzagli/Chiellini/Bonucci'yi şu hâliyle defansa koysan şu sığırlardan daha çok iş yapardı.
Gatti/Lloyd Kelly mi iyi stoperler? Juventus'un tarihindeki stoperlere bi' bak bakayım kimler oynamış. Barzagli/Chiellini/Bonucci tandemini şu hâliyle koy defansa şu Gatti ve Lloyd Kelly denen kazmaları 1000'e katlar.Tebrik etmeyi asla öğrenemiyoruz, değil mi? Aynen kanka "reis hatırladı"kesinlikle hak edilen bir karttı bu arada. Defansları gayet iyiydi fakat deldik geçtik, tebrik etmesini öyle ya da böyle öğrenecek bu millet.
Ben yenmediğini ima ettiğimi hatırlamıyorum, dediğim gibi Juventus tarihinin gelmiş gelmiş ve muhtemelen gelecekteki en kötü defans hattı bu defans hattıdır. Ayrıca De Gregorio'nun ortası yok diye söylediğim inanılmıyordu, Perin daha iyi bir kaleci Gregorio'dan.2013'te saydigin defans uclusunun oldugu Juventus'u da 1-0 yendi Galatasaray, sadece hatirlatma
Eki Görüntüle 227964
Kulp taktığım yok, GS tertemiz oynadı ama hakemin bir kartı sonrası Juventus'un tamamen oyundan düştüğünü de görmemezlikten gelemeyiz.Yok bizim millet başarıyı tebrik etmez hep bir kulp takarlar. O yüzden böylelerine laf anlatmaya bile değmez hocam..
İlk yarıdaki kararlarında Juventus kaptanının atlanan kartı dışında bir hatasını göremedim, 2. sarıdan kart için hâlen ağır olduğu taraftarıyım. Bizim ligde bile buna kart çalınmayacağını düşünüyorum.Taraflı yorum yaptığını düşünüyorum. Hatta hakem ilk yarı kesinlikle Juventus'u korudu resmen. 2. sarıdan kırmızıydı pozisyon.
Gatti/Lloyd kelly mi iyi stoperler? Juventus'un tarihindeki stoperlere bi' bak bakayım kimler oynamış. Barzagli/Chiellini/Bonucci tandemini şu hâliyle koy defansa şu gatti ve lloyd kelly denen kazmaları 1000'e katlar.
5 normal bir dalga konusu artık, @Milas arada çıldırsın diye yapıyorum onu. Azıcık mizahsen ekliyoruz.
2. sarıdan kırmızı kart pozisyonunda barış Alper'in kolu Cabal'in suratında, dolayısıyla oyuncunun görüşünü engelliyor. İki taraflı bir forma çekme durumu söz konusu. Şu pozisyon ligte Fenerbahçe'nin lehine kırmızı kart olsaydı dünyaları yakacak takımsınız, fanatikliğin cabası yok. Pozisyonda ikili mücadeleden ve oyuncunun öncesinde kartı olmasından ötürü 2. sarıdan kırmızı karta açık bir pozisyon değil. İlk kartı olmuş olsaydı doğru bir kart olacaktı.
Tamam ikili mücadeleden ötürü olduğunu ve aynı şekilde Cabal'ın görüşünü engelleyecek konumda olan kolunu da görmeniz gerektiğini belirtiyorum ben de size. Barış'ın kolu doğrudan Cabal'ın boğazından yükselecek şekilde konum almış, görüşünü bariz bir şekilde daralttığı için hamle şansı kalmıyor. Bu durumda yapacağı en doğru hareket sertliği arttırıp faul ile engellemek, bu durum da faul demek lâkin 2. sarıdan kırmızı karta gidecek kadar da sertlik içermemesi anlamı taşır.O pozisyonun tamamını izlediğiniz zaman, Barış'ın yaka paça tutulduğunu görmemek imkansız, hastane hizmetlerinden yararlanın ya da. O kötü, bu kötü, bir kere tebrik etmesini öğrenemediniz. 5 değil 10 atsak yine "en kötü dönemindelerdi" diyecek insanlardansınız belli ki. Tamamdır hocam, biz küme düşen Juventus'dan bile daha kötü olan bir takıma 5 attık, sizde umarım lig takımlarının arasında ilk 3'e girmeyi başarırsınız bir gün. Tartışacağım son insan falansınız şu laflarınızdan sonra, Türk takımı ya utanın biraz. Gerçekten kötü bir takıma karşı oynamış olsak hadi yine neyse diyeceğim...
Galatasaray saydığın topçuları Umut Bulut ile geri püskürtüyordu5 mi, reis hatırladı.
Kırmızı kartın 2. sarıdan kırmızı kart olacak kadar ağır bir kartlık pozisyon olmadığını düşünüyorum.
Öte yandan dünyanın en iyi savunmacılarının ligi ve en uğrak yeri olan Juventus'un defansı evlere şenlik, Barzagli/Chiellini/Bonucci'yi şu hâliyle defansa koysan şu sığırlardan daha çok iş yapardı.