Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam, top yuvarlaktır. Nasıl olacağı belli olmazdı. Kesin konuşmamak lazım. Kazandık diye ya; o iyi oldu. Ayrıca, faul için kırmızı kart açık bariz belliydi.
Öncesindeki pozisyonun incelenmesi lazımdı, penaltı olması ihtimali de vardı.

Osimhen'e burada çok sövdüm. Zaten kartın var, adamı itti bir de yani ikinci sarıyı verse kimse niye verdi diyemez. Harbiden ateşle oynadı.
Vermesi lazımdı, hakemin böyle çok kararı vardı.

Hocam ben şu anekdotları da ekleyeyim, maçta atladığımız hakem hatalarını görmezden gelmemek lazım.
Pozisyonlar tartışılır, doğrudur bir şey diyemem.

Fakat; bugüne kadar Türk takımları Avrupa'da hakemler tarafından ezildi. İvan Bebek, 2013 Galatasaray - Real Madrid maçı ve daha nicesi. Bırakalım da biraz bizim lehimize karar versinler artık.

Pozisyonlar tartışılır, doğrudur bir şey diyemem.

Fakat; bugüne kadar Türk takımları Avrupa'da hakemler tarafından ezildi. İvan Bebek, 2013 Galatasaray - Real Madrid maçı ve daha nicesi. Bırakalım da biraz bizim lehimize karar versinler artık.
Ben temiz maç izlemek istiyorum abi, yanlı karar değil doğru kararı istiyorum. Şu maç Osimhen'in kartı verilmiş olsa 10 kişi kalmış hâliyle GS'nin canına okuyan Juventus 11 kişiyken ayıp şeyler yapardı bu GS'ye.

Olan oldu hocam. Yendik ya, o mutlu etti. Ayrıca çok faul yaptılar. Barış'ın ayak bileğine bodozlama daldı biri. Adı aklımda değil.
Gatti'den bahsediyoruz sanırım, öncesinde topu tamamen süpürdü. Barış ayağı bir adım daha ileri attığı için faul değil devam kararı doğru orada.

Ben temiz maç izlemek istiyorum abi, yanlı karar değil doğru kararı istiyorum. Şu maç Osimhen'in kartı verilmiş olsa 10 kişi kalmış hâliyle GS'nin canına okuyan Juventus 11 kişiyken ayıp şeyler yapardı bu GS'ye.
Temiz maç diye bir şey yok. Futbol işine ne zaman İddia girdi, o zaman bitti.

Ayrıca tarafsız yorum yapmıyorsun hocam. Son zamanlarda GS'ye fazlaca sallamaya başladın.

Temiz maç diye bir şey yok. Futbol işine ne zaman İddia girdi, o zaman bitti.

Ayrıca tarafsız yorum yapmıyorsun hocam. Son zamanlarda GS'ye fazlaca sallamaya başladın.
Pozisyonları inceleyin hocam, Torreira'nın penaltı pozisyonunda doğrudan ayak bileğindeki kemiğe ve aşile net bir darbe var. Kırmızı kart verilebilecek bir pozisyon.
Osimhen'in pozisyon da kêza öyle.
Kırmızı verilen pozisyonda penaltı pozisyonunun incelenmesi de lazımdı, dirsek darbesi var. Dışarıda olup olmadığı belirsiz, incelersin ve sonra kırmızıya dönersin. Penaltı verilirse kırmızı iptal oluyor. Maçın seyrini değiştirebilecek 3 ayrı pozisyon bu.
Bilek kısmı ciddi hasar görebilirdi. Allah'tan bir şey yok.
Bir adım fazla attığı için faulu alamaz, ateşle oynadı orada. Gatti doğrudan topu süpürmeye yönelik bir şekilde ayağını açıp girmiş.

Avrupa'daki futbol sayfaları Galatasaray'ın aldığı fauller ve yerde yatmalarıyla ilgili tweetler paylaşıyor, bu bile başlı başına bir rezillik bana kalırsa. N'olursa olsun ülkemin takımı bunun gibi pozisyonlarla anılmamalı.

Pozisyonları inceleyin hocam, Torreira'nın penaltı pozisyonunda doğrudan ayak bileğindeki kemiğe ve aşile net bir darbe var. Kırmızı kart verilebilecek bir pozisyon.
Osimhen'in pozisyon da kêza öyle.
Kırmızı verilen pozisyonda penaltı pozisyonunun incelenmesi de lazımdı, dirsek darbesi var. Dışarıda olup olmadığı belirsiz, incelersin ve sonra kırmızıya dönersin. Penaltı verilirse kırmızı iptal oluyor. Maçın seyrini değiştirebilecek 3 ayrı pozisyon bu.
Bak yanlış anladın. İlk mesajımda da söyledim, pozisyonlar doğru veya yanlış olabilir. Galatasaray lehine de olabilir.

Yıllarca gerek Fenerbahçe, gerek Galatasaray gerek Beşiktaş hakemler tarafından ezildi. Hep bir ayrımcılık vardı. Büyük Avrupa takımlarına hep daha fazla ayrıcalık tanınırdı.

O zamanda maçlar temiz değildi. Adalet yoktu. Bize gelince adalet sağlanırsa, asıl bu adaletsizlik olmuş olur. Artık bizim kısıma da ayrıcalık tanınmalı onlara tanınıyorsa.

Ya kimseye özel muamele yapılmasın, ya da herkese yapılsın ve kimse sesini çıkarmasın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.