Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bak yanlış anladın. İlk mesajımda da söyledim, pozisyonlar doğru veya yanlış olabilir. Galatasaray lehine de olabilir.

Yıllarca gerek Fenerbahçe, gerek Galatasaray gerek Beşiktaş hakemler tarafından ezildi. Hep bir ayrımcılık vardı. Büyük Avrupa takımlarına hep daha fazla ayrıcalık tanınırdı.

O zaman maçlar temiz değildi. Adalet yoktu. Bize gelince adalet sağlanırsa, asıl bu adaletsizlik olmuş olur. Artık bizim kısıma da ayrıcalık tanınmalı onlara tanınıyorsa.

Ya kimseye özel muamele yapılmasın, ya da herkese yapılsın ve kimse sesini çıkarmasın.
İşte ben de diyorum ki, hiçbir zaman olmaması lazım. Beşiktaş'ın da lehine böyle çalınmasın, Juventus'un da. Ben temiz bir maç istiyorum. İlle de yapacaksa iki tarafı da biçmeden yapması lazım. Böyle bir tarafı yanlamak olmaz.

Yıllarca gerek Fenerbahçe, gerek Galatasaray gerek Beşiktaş hakemler tarafından ezildi. Hep bir ayrımcılık vardı. Büyük Avrupa takımlarına hep daha fazla ayrıcalık tanınırdı.

O zaman maçlar temiz değildi. Adalet yoktu. Bize gelince adalet sağlanırsa, asıl bu adaletsizlik olmuş olur. Artık bizim kısıma da ayrıcalık tanınmalı onlara tanınıyorsa.

Ya kimseye özel muamele yapılmasın, ya da herkese yapılsın ve kimse sesini çıkarmasın.
Sana katılıyorum hocam. Fenerbahçe Ivan Bebek vakası, bizim yine Real maçında verilmeyen penaltılar + ofsayttan yediğimiz goller artık şu hakem şansı bir kere de bize gülsün arkadaşlar. Bunlar sadece benim aklıma gelen daha kim bilir kaç takımımızın hakkı yendi. Keşke hiç böyle şeyleri konuşmasak, verilen kararlar hep adil olsa ama öyle olmuyor maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fenerbahçe Ivan Bebek vakası, bizim Real Madrid maçında verilmeyen penaltılarımız + ofsayttan yediğimiz goller kaç yıldır hakem hatalarından bıktık. Bir kere de şans bize gülsün ye

Sana katılıyorum hocam. Fenerbahçe Ivan Bebek vakası, bizim yine Real maçında verilmeyen penaltılar + ofsayttan yediğimiz goller artık şu hakem şansı bir kere de bize gülsün arkadaşlar. Bunlar sadece benim aklıma gelen daha kim bilir kaç takımımızın hakkı yendi. Keşke hiç böyle şeyleri konuşmasak, verilen kararlar hep adil olsa ama öyle olmuyor maalesef
Bu arada bu kadar maç saydınız, Kiev faciası yok arada.

İşte ben de diyorum ki, hiçbir zaman olmaması lazım. Beşiktaş'ın da lehine böyle çalınmasın, Juventus'un da. Ben temiz bir maç istiyorum. İlle de yapacaksa iki tarafı da biçmeden yapması lazım. Böyle bir tarafı yanlamak olmaz.
Evet kesinlikle katılıyorum. Ama bir yandan da şöyle düşünüyorum; onlara da ayrıcalık tanındı, bize de tanılsın. Bize tanılmaz ise adaletsizlik olmuş olur.

Artık temiz futbol yok maalesef. Dediklerine katılıyorum.

Bu arada bu kadar maç saydınız, Kiev faciası yok arada.
Sabaha kadar sayabiliriz böyle, yıllarca ezdiler bizi Avrupa'da.

Evet kesinlikle katılıyorum. Ama bir yandan da şöyle düşünüyorum; onlara da ayrıcalık tanındı, bize de tanılsın. Bize tanılmaz ise adaletsizlik olmuş olur.

Artık temiz futbol yok maalesef. Dediklerine katılıyorum.
Tanınmasın abi, Juventus'un turu gitti mesela şu an. Juventus şu turu burada almış olsa Okan'ı şutladın ve lige mental çöküntüyle gelip bir puan bıraktın mesela. Ligin de seyri değişti böyle.
Şimdi seyret, fikstür daraldığı için saçma sapan puan kayıpları gelecek GS'den.

Tanınmasın abi, Juventus'un turu gitti mesela şu an. Juventus şu turu burada almış olsa Okan'ı şutladın ve lige mental çöküntüyle gelip bir puan bıraktın mesela. Ligin de seyri değişti böyle.
Şimdi seyret, fikstür daraldığı için saçma sapan puan kayıpları gelecek GS'den.
Galatasaray'a bence daha çok böyle fikstürler lazım fazla rahatlık takıma yaramıyor ensede hissetmek gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Galatasaray bence daha çok böyle fikstürler lazım fazla rahatlık takıma yaramıyor ensende hissetmek gerekiyor.
120 dakika pestilin çıktı. 1 hafta içinde 2 kere ligin büyük takım belalılarından Alanyaspor ile maç yapıyorsun. Sonra oradan freni patlamış kamyon gibi gelen Beşiktaş'la deplasmana gidiyosun. Torreira muhtemel sakat. Yedek forvetin İcardi dana olmuş, hesabını sen yap.

Lemina maç sonu açıklamasında söyledi zaten.. Maçın kolay olacağını düşündük dedi...
Bu rehavetin en büyük sebebi Okan Buruk bu arada, Fatih Terim gibi bir hoca olsa böylesi bir rehaveti bile görmezdiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.