Son soru: Bu paraya Windows PC almak mı mantıklıdır M2 Mac Air mi? Ekosistem büyük avantaj tabi ki. iPhone kullanıyoruz. Uzun ömür en önemlisi bizim için.
MacBook daha avantajlidir. Ekosistem var diyorsunuz bu sebeple en iyi teknoloji senkronizasyonunu yasarsiniz.Son soru: Bu paraya Windows PC almak mı mantıklıdır M2 Mac Air mi? Ekosistem büyük avantaj tabi ki. iPhone kullanıyoruz. Uzun ömür en önemlisi bizim için.
Pandemi dönemi laptoptan çalışmaya başladım. Macbook'u overpriced bulduğum için o dönem huawei, m1 mac'lerden daha iyi cihaz yaptığı iddasıyla TR pazarında deli gibi reklam yapıyordu. Denemek için huawei matebook alıp 2 sene kadar kullandım. Bir süre önceye kadar m2, şu anda da m4 air kullanıyorum. Diğer huawei laptopa ne oldu derseniz yazları masa dışında bir yere koyamıyorum deli gibi ısınıyor, batarya bitik, birkaç uygulama ard arda açınca donmaya başlıyor. Mac mobilitenin nirvanası. Kısacası uzun ömür = AppleSon soru: Bu paraya Windows PC almak mı mantıklıdır M2 Mac Air mi? Ekosistem büyük avantaj tabi ki. iPhone kullanıyoruz. Uzun ömür en önemlisi bizim için.