Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 29 Ocak 2024
- Makaleler
- 43
Çevremde ki insanlar daha hızlı işlevi olduğu için, bu işletim sistemini önerdiler. Air 2015,2017 arası öneride bulundular.
Temiz bulursanız alınacak cihazlar zaten. Attığınız görsellere bakacak olursak cihaz bayağı darbe almış gibi duruyor. Bana sorarsanız bütçenizi biraz daha yükseltin daha temiz, düzgünlere bakın.
Onurmsl
Uzman
Temiz darbesiz air modeller de mevcut. Tek kusuru ing klavye olması.Temiz bulursanız alınacak cihazlar zaten. Attığınız görsellere bakacak olursak cihaz bayağı darbe almış gibi duruyor. Bana sorarsanız bütçenizi biraz daha yükseltin daha temiz, düzgünlere bakın.
Peki önerebileceğiniz bir model var mı?Eski Mac ise ve eski işlemci bence tatmin etmez ama işlerinize yeter. Güncel AMD ve Intel işlemciler varken onlara para vermezdim ben.
- Makaleler
- 43
- Makaleler
- 43
Bu bütçelere alacağınız Windows dizüstülerden hayır gelmez. Ya tamamen prize takılı kullanacaksınız, ya da prize takılı değilken şarjı en fazla 1-2 saat gidecek. Ayrıca donanımları da rezalet olacak.
Onurmsl
Uzman
Ozaman macbook'dan devamBu bütçelere alacağınız Windows dizüstülerden hayır gelmez. Ya tamamen prize takılı kullanacaksınız, ya da prize takılı değilken şarjı en fazla 1-2 saat gidecek. Ayrıca donanımları da rezalet olacak.
mete01
Üstün
Bu ürün 2015 Pro retina kusurlu yerleri ekledim. Sizce alınır mı? 500GB SSD ve 8 RAM'li.
Bana sorun olmaz ama cihaz içinde ne gibi sorunlar yaratır bu darbeler acaba
Bütçem yetmiyor o modellere maalesef![]()
Bunda buruk var temiz değil pek. Bir bakayım sahibindene size önereyim.
Onurmsl
Uzman
Çok sevinirimBunda buruk var temiz değil pek. Bir bakayım sahibindene size önereyim.
mete01
Üstün
Şimdilik bunlar alınabilir geldi hocam. Eğer bütçeyi hafif artırabilirseniz sonuncu çok daha iyi olacaktır.
Hatta bence artırın. 2 ekran kartlı model. Çok daha kalite olacaktır.