Teşekkürler fakat öğrenci değilimBugün MacBook Air alacak ve sürekli olarak kullanacak bir insanın, M2'den aşağısına (tercihen M3) bakmaması lazım. Minimum 16 GB RAM ve 512 GB SSD tercih etmesi lazım. 512 GB bile komik bir değer ama en azından günü kurtarır. 1 TB SSD istediğiniz zaman fiyat inanılmaz seviyelere çıkıyor.
Fiyatlar üzücü maalesef. Öğrenci olduğunu varsayarak eğitim indiriminden faydalan diye PT linklerini atıyorum.
Eğitim İndirimli Apple MacBook Air Modelleri ve Fiyatları | Pozitif Teknoloji
Eğitim indirimli Apple MacBook Air modellerini Pt.com.tr'de keşfedin, satın alın. Satış öncesi ve sonrası Apple Sertifikalı ekibimiz her zaman yanınızda olsun.www.pt.com.tr
![]()
MacBook Air 13.6 inc M3 8CPU 10GPU 16GB 512GB Uzay Grisi MXCR3TU/A - Apple - PT
Apple markalı MacBook Air 13.6 inc M3 8CPU 10GPU 16GB 512GB Uzay Grisi MXCR3TU/A en uygun fiyatıyla sizleri bekliyor! Apple yetkili satıcısı Pozitif Teknolojiwww.pt.com.tr
Apple'ın 18 saat gibi bir iddiası var hocamEstağfurullah. Şarj konusu biraz yalan dolan başta size onu söyleyeyim. Sanırım 16 saat gibi bir süre şarjı dayanıyor diye bir iddası var Apple'ın. Lakin 16 saati görmesi için orta ışık seviyesinde bütün uygulamalar kapalı Netflix'ten film falan izliyor olmanız lazım. İlk aldığım zamanlar yazılımla alakalı kullanıyordum ve ortalama 12 saat civarı net bir şekilde dayanıyordu. 2 senenin sonunda toplamda 289 şarj deviri ile ortalama 9-11 saat arası gidiyor.
Not: Bu günlerde artık film, Discord, forumlar ve ufak weble alakalı şeylerle alakalı kullanıyorum. Yani bilgisayarın şarjını zorlayacak tek şey Google Chrome.