MACFit iyi midir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 126
  • Etiketler Etiketler
    iyi macfit
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, bizim burada yeni şubesi açıldı. Yıllık peşin ödeyince 2300'e denk geliyor. Gideceğim ama sizce memnun kalınır mı? Hocalar falan ilgili mi? Daha önce 4-5 ay spor geçmişim var ve sporu seven biriyim. Sadece dışarıdan gördüğüm kadarıyla biliyorum. Salonu gezdim ama deneyim daha önemli. Mahalle salonlarından hem temiz hem daha ucuz. Açılış kampanyasıymış.

Ben salon seçerken az insan olanı seçerdim. Rahat rahat sporumu yapardım. Çoğu zaman salonda tek başıma rahat rahat takılıyordum.

En iyi spor salonu sana en yakın olandır. Hem diğerlerinden daha ucuzsa hem de yakınsa, düşünme kaydol.

Ben belediye spor salonuna gidiyorum mesela, ayda 1.500 TL'ye aşırı memnunum. Yüzme havuzu bile var içinde.

MACFit biraz piyasa ortamı. Çok iyi değil.
Ben olsam bu yorumları dikkate almazdım.

Not: Hayatında Macfit'e daha adım atmamış, spora 3 ay önce başlayan biriyim. Bildiğim tek şey: sana en yakın olan spor salonu en iyisidir. Fiyatı da ucuzsa, tadından yenmez.

Macfit daha çok estetik kovalayan adamların yeri. Harbiden samimiyet falan istiyorsan ve ucuzluk istiyorsan yakınında merdivenaltı salon illaki vardır git abi oraya bak ter kokabilir ama macfitte 5 ayda yapacağın vücudu orada 1 ayda yaparsın.

İfadeler: UNS

Hocam, hem en yakını o hem de yıllık peşin ödeyince 2.300 TL'ye geliyor. Ek olarak, mahalle salonu da deneyim ettim; leş gibiydi, lavaboları falan.
Bahsettiğim salon, MACFit'in yanında 2-3 kat ucuz olması gerekirken, kampanyalı haliyle MACFit'le birlikte 2.000 TL pahalı toplam yıllık ücret olarak.
En yakın mahalle salonu 5 km, MACFit 1 km bile sayılmaz. Kışın yürüme mesafesi, yazın sıcağı için dibimde yine araba var da, yine de ucuz olması çok aklımı çeldi.

MACFit biraz piyasa ortamı. Çok iyi değil.

Amacım da o; aslında hafif kilo eriteyim fazla yüksek değil hedefim

Son düzenleme:
2024 Bursa Carrefour şubesinde peak yapan bir salondu. 2025-2026 arası yine gittim ama gram tat almadım. Overrated bir salon artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…