m4tehan

Yetkin
Herkese merhaba.

Beslenme ve Supplement Programı:
  • 07:00 Kahvaltı: 100g Lor peyniri + 3 tam yumurta.
  • 14:00 Öğle: 3 tam yumurta + Ekmek + İçecek.
  • 20:00 - 21:00 Akşam: Yoğurt + 100g Lor peyniri.
  • Uyku: 22:30.
  • Su Tüketimi: Günde 4 litre.
  • Supplement: Her gün 5g Kreatin. Antrenman günleri 2 ölçek, dinlenme günleri 1 ölçek Protein Tozu (Whey).

Antrenman Program:
  • Pazartesi: Kol
  • Salı: Dinlenme
  • Çarşamba: Bilek
  • Perşembe: Dinlenme
  • Cuma: Kol
  • Cumartesi: Dinlenme
  • Pazar: Bilek

Her açıdan kötü. Besin çeşitliliği çok az. Sabah karbonhidrat yok. Lif yok denecek kadar az. Et yok. Antrenman programı zaten dengesiz. Sadece kol odaklı çalışmak istediğini söylemiştin önceki konuda. Omuzda eklemelisin en kötü yoksa belirli bir süre sonra ciddi kas dengesizliği ortaya çıkar.

Her açıdan kötü. Besin çeşitliliği çok az. Sabah karbonhidrat yok. Lif yok denecek kadar az. Et yok. Antrenman programı zaten dengesiz. Sadece kol odaklı çalışmak istediğini söylemiştin önceki konuda. Omuzda eklemelisin en kötü yoksa belirli bir süre sonra ciddi kas dengesizliği ortaya çıkar.
Hocam karbonhitrat ekmek falan olur mu ? Besin değişiyor her gün ama geneli bu. Evelsi gün ve dün öğle ve akşam. Tavuk sote. Tavuk but falan yedim. Siz önerir misin antreman için ama omuz istemiyorum veya onuda ekleyin. 5 ve 3 KG dambıll ile çalışıyorum.

Az önce ciddi mesaj olarak düşünmemiştim. Ciddiymişsin herhalde ona göre yorumluyorum. Bir kaç video izlemişsin veya karşına bir şeyler çıkmış anladığım kadarıyla ama kas geliştirme böyle bir şey değil. İlk önce kafandaki planı bize anlatman lazım 5kg dumble 3kg dumble ile evde yapabileceğinin sınırı var tabii ki de. Şu beslenme programını spor programını komik olarak şakasına yazsan bile abartmışsın şakayı derdim sana öyle diyeyim :D

Hocam karbonhitrat ekmek falan olur mu? Besin değişiyor her gün ama geneli bu. Evelsi gün ve dün öğle ve akşam. Tavuk sote. Tavuk but falan yedim.

Sabah yulaf, öğlene ise az yağlı salata ekliyebilirsin. Ayrıca sürekli aynı şeyleri yeme. Eser element eksikliği ortaya çıkar bir süre sonra. Arada bir protein ve karbonhidrat kaynağını değiştir.

Siz önerir misin antrenman için ama omuz istemiyorum veya onu da ekleyin. 5 ve 3 kg dambıll ile çalışıyorum.

İnsan anatomisi maalesef bizim isteklerimize göre şekillenmiyor. En kötü kol gününe lateral raise ekleyin.

Az önce ciddi mesaj olarak düşünmemiştim. Ciddiymişsin herhalde ona göre yorumluyorum. Bir kaç video izlemişsin veya karşına bir şeyler çıkmış anladığım kadarıyla ama kas geliştirme böyle bir şey değil. İlk önce kafandaki planı bize anlatman lazım 5kg dumble 3kg dumble ile evde yapabileceğinin sınırı var tabii ki de.
Anladım, amacım kolumun ve bileğimin tutuş ve kavrama olarak ve birazda kas odaklı olarak artması. Özellikle tehlikeli bir fiziki durumda güçlü olmak için.

Abi size kim sadece proteinle beslenin akıllarını veriyor? Şu öğünle insanın ayakta kalması bile mucize. Kürek veya bisiklet yapsan bayılırsın.
Dostum, evimdeki imkanlar sınırlı. Evde ne var ise genellik ile geminiye sorup yiyorum.

Sen bize yaşını kilonu söyle amaçlarını söyle biz de ona göre yorum yapalım.
17, 67. 2 hafta önce 60 kiloydum gemini ile konuşup 2 hafta öncesi kilo almak istiyorum demiştim ve hem beslenme olsun hemde antreman olsun 2 haftada +7 kg aldım.