Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, bizim burada yeni şubesi açıldı. Yıllık peşin ödeyince 2300'e denk geliyor. Gideceğim ama sizce memnun kalınır mı? Hocalar falan ilgili mi? Daha önce 4-5 ay spor geçmişim var ve sporu seven biriyim. Sadece dışarıdan gördüğüm kadarıyla biliyorum. Salonu gezdim ama deneyim daha önemli. Mahalle salonlarından hem temiz hem daha ucuz. Açılış kampanyasıymış.

En iyi spor salonu sana en yakın olandır. Hem diğerlerinden daha ucuzsa hem de yakınsa, düşünme kaydol.

Ben belediye spor salonuna gidiyorum mesela, ayda 1.500 TL'ye aşırı memnunum. Yüzme havuzu bile var içinde. :D

Merdiven altı salona git, MACFit kızların Instagram'a hikaye attığı ve spordan anlamayan antrenörlerin olduğu boş bir ortam. Ha bir de gay may falan çıkabilir Allah korusun.

Merdiven altı salonlar Rap'in altın çağı gibidir, östrojen salgılayan erkekler yoktur.
MACFit biraz piyasa ortamı. Çok iyi değil.
Ben olsam bu yorumları dikkate almazdım.

Kızlar instagram'a story atması spor salonunda nasıl bir + veya - yaratabilir? Aksine güzel bir kız görmek, erkek için her zaman motivasyon kaynağıdır. İyi niyetle söylüyorum, abazalık babında değil.
Spor salonlarında ben anlayan hoca görmedim zaten, temeli atmanda yardımcı olsun yeter, gerisini kendi ihtiyacına göre yapay zekadan ve araştırmalarla öğrenirsin
Piyasa ortamı olunca diğer salonlardan ne + veya - ne oluyor?

Not: Hayatında Macfit'e daha adım atmamış, spora 3 ay önce başlayan biriyim. Bildiğim tek şey: sana en yakın olan spor salonu en iyisidir. Fiyatı da ucuzsa, tadından yenmez.

Macfit daha çok estetik kovalayan adamların yeri. Harbiden samimiyet falan istiyorsan ve ucuzluk istiyorsan yakınında merdivenaltı salon illaki vardır git abi oraya bak ter kokabilir ama macfitte 5 ayda yapacağın vücudu orada 1 ayda yaparsın.

En iyi spor salonu sana en yakın olandır. Hem diğerlerinden daha ucuzsa hem de yakınsa, düşünme kaydol.

Ben belediye spor salonuna gidiyorum mesela, ayda 1.500 TL'ye aşırı memnunum. Yüzme havuzu bile var içinde. :D

Ben olsam bu yorumları dikkate almazdım.

Not: Hayatında MACFit'e daha adım atmamış, spora 3 ay önce başlayan biriyim. Bildiğim tek şey: Sana en yakın olan spor salonu en iyisidir. Fiyatı da ucuzsa, tadından yenmez.

Hocam, hem en yakını o hem de yıllık peşin ödeyince 2.300 TL'ye geliyor. Ek olarak, mahalle salonu da deneyim ettim; leş gibiydi, lavaboları falan.
Bahsettiğim salon, MACFit'in yanında 2-3 kat ucuz olması gerekirken, kampanyalı haliyle MACFit'le birlikte 2.000 TL pahalı toplam yıllık ücret olarak.
En yakın mahalle salonu 5 km, MACFit 1 km bile sayılmaz. Kışın yürüme mesafesi, yazın sıcağı için dibimde yine araba var da, yine de ucuz olması çok aklımı çeldi.

MACFit biraz piyasa ortamı. Çok iyi değil.

Amacım da o; aslında hafif kilo eriteyim fazla yüksek değil hedefim :D

Son düzenleme:
Salonun malzemelerini görmeden bir şey diyemem. Makine doluluğu ne durumda? Bazı MacFit şubelerinde basıyorlar dambıll alanını makine çeşidi 1'er tane alan da küçücük. Rezalet oluyor.

Mekanın adını ve şehri verebilir misin? Mac uygulamasında fotoğraflarını koymuşlarsa ona göre yorumlayabilirim.

Normal üyelik alacağın için salonun profili, semtinin insan profili önemli. Keko, hödük gelirse kötü oluyor. 1 makineye 3-5 tane çubuk kraker 30dk -1 saat işgal ediyorlar falan.

En üsttekini de dinleme. Ne o öyle full testo kokan, erkek dolu ortama mı girilir? İğrenç, adamın kafa Bangladeş'te kalmış.