@SF26 söylemiştim bende Viper 4 Pro var diye lakin iade sürecini başlattım Amazon'dan, ne yaptıysam alışamadı fareye tutuşuma uygun gelmedi. Ben palm - craw karışık tutuyorum daha önce kullandığım fareler DeathAdder v2, rawm ER21 Pro, ATK Y9 Ultimate.
Amazon depoda 6500 TL'ye DeathAdder V4 Pro var. Sence alınır mı? Eylül ayını bekleyemiyorum mouse ihtiyacım var çünkü. Maksimum bütçem 8500 TL'ye kadar. Serçe parmağım ağrıyor mesela bu Viper'da ve tam fareyi kavrayamıyorum. Ben fareyi kavramak ve parmaklarımın ağrımasını istemiyorum (en azından çok ciddi rahatsız etmesin).
Gerçekten uzun yıllar kullanabileceğim düzgün bir mouse önerebilir misin hocam, yoksa dediğim gibi ikinci el Amazon depodan 1 yıl garantili dav4 Pro'yu alayım mı?
Varsa başka arkadaşlarında önerilerini almak isterim, acilinden mouse seçip sipariş etmem gerekiyor. Pazartesi Viper 4 Pro'yu gelip iade alacak kargo.
(Viper 4 Pro almak isteyenlere şahsi yorumum; tutuşunuz ve elinizin ölçüleri uygunsa aşırı beğeneceğiniz ve uzun yıllar kullanacağınız bir mouse. Bence sensörü, hissiyatı, iskelet kalitesi harika gıcırdama boşluk hiçbir olumsuz durumunu görmedim.)