Malatya'da filistin yürüşü yapılıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 995
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 76
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    filistin
Ben bu düşünceye katılıyorum. Eğer ki hükümet Türk halkına daha çok değer verseydi şu an bu denli bir arap nefreti olmazdı, eğer şehitlerin kanını cidden yerde bırakmasalardı bu yürüyüşü de çoğu kişi sorun etmezdi.

Tüm bu sorunların çıkış noktası zaten hükümetin arap seviciliği yapıp İslamı'ı siyasi olarak kullanıp asıl halkını umursamaması.

Ya sago sanki adam ana avrat düz girmiş her satiri küfür dolu bir yorum yazmiş. Alt tarafi boş ibaresini kullanmış.

Kullanamaz hocam. Boş memleket demek nedir? İlla böyle ülkenin anasını avradını mı desin? Ayrıca ben de madem boşsa doldur demişim veya dolu olana git demişim. Ben de bir şey dememişim o yönden bakarsak. Ülke namustur. Hassas bir konudur. Biz bu ülkenin ferdi olarak boş ülke dersek komşu ülke b*ktan ülke der. Diğer ülkeler de ana avrat girer ülkemize. Böyle mi olsun?

Boş demesi yetmiyor mu? Senin bu dediğin daha da sövmek.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yav arkadaş diyorum ki bu cahilliğe karşı savaşın. Boş ülke deyip geçmeyin. Arkadaş aynı fikirdeyiz. Buradaki herkesle aynı fikirde olmama rağmen yarım saattir Arap oldum, Arap sevici oldum, Suudi Arabistan'a sürüldüm, sarhoş oldum. Sizinle aynı fikirdeyim. Tek farkım ülke kötü durumda deyip oturmak yerine ülke kötü durumda deyip müdahele etmeye çalışıyorum. Sizler de sadece kötü demeyin. İyileştirmeye uğraşın diyorum. Hatalı isem tamam. Atılan her lakaba razıyım. Sarhoş Arap seivici sürgün edilmiş Sago olmaya razıyım.

Aha terorist de oldum? Peki neden? Ülke boş pompala coş diyen adama karşı çıktım diye. Çok gülünç arkadaş. Tabii ki basit bir şey. Üç kişinin yürümesi çok mu önemli olay? Kaldı ki basit bir şeyde ülkeye söverlerden kastım illa ki bu olay olmak zorunda mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Twitter'ı bu yüzden sildim. Abidik gubidik haberler. Bence siz de silin. Kafanız rahatlar.

Evet haklısınız. İfade özgürlüğü burada pek mümkün değil maalesef.

E tamam. Bu olayın benim dediğimle alakası ne? Tek dediğim kendi ülkenize neden kötü ses ediyorsunuz demek oldu. Siz böyle yaptıkça daha çok yüzde kırksekizlerde kalırız.

Sana söylemedim zaten. Yazdıklarım konuyla alakalı.

"Bir başkadır benim memleketim" diye bir şarkı var. Harbiden de öyleymiş.

Ülke her yönden bölünük. Biz ilk önce kendimizi iyileştireceğiz ki ülke iyileşsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…