Yürüyüş yapılması absürt değil. Sonuçta müslüman çoğunluklu bir ülkedesin ve müslümanlara zulüm var. E halk da cahil. Kaldı ki müslüman olmayan ülkelerde de etkinlikler düzenleniyor. Yürüyüş absürt değil. Bu durumda absürt. Şu anda tabii ki iptal olsun.
Ben bu düşünceye katılıyorum. Eğer ki hükümet Türk halkına daha çok değer verseydi şu an bu denli bir arap nefreti olmazdı, eğer şehitlerin kanını cidden yerde bırakmasalardı bu yürüyüşü de çoğu kişi sorun etmezdi.

Tüm bu sorunların çıkış noktası zaten hükümetin arap seviciliği yapıp İslamı'ı siyasi olarak kullanıp asıl halkını umursamaması.

Ya sago sanki adam ana avrat düz girmiş her satiri küfür dolu bir yorum yazmiş. Alt tarafi boş ibaresini kullanmış.

Kullanamaz hocam. Boş memleket demek nedir? İlla böyle ülkenin anasını avradını mı desin? Ayrıca ben de madem boşsa doldur demişim veya dolu olana git demişim. Ben de bir şey dememişim o yönden bakarsak. Ülke namustur. Hassas bir konudur. Biz bu ülkenin ferdi olarak boş ülke dersek komşu ülke b*ktan ülke der. Diğer ülkeler de ana avrat girer ülkemize. Böyle mi olsun?

Boş demesi yetmiyor mu? Senin bu dediğin daha da sövmek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ülkede Türk askerinin, Hatay ve çevresindeki depremzedelerin filistinliler kadar değeri yok mu? Suudi Arabistan noel kutluyor, umurunda bile değil kendi ırkındaki adamlar. Biz neden tüm kaynaklarımızı seferber ediyoruz? Malatya da yapılan yürüyüş cahilliğin göstergesidir. Bu yüzden gerideyiz.

Yav arkadaş diyorum ki bu cahilliğe karşı savaşın. Boş ülke deyip geçmeyin. Arkadaş aynı fikirdeyiz. Buradaki herkesle aynı fikirde olmama rağmen yarım saattir Arap oldum, Arap sevici oldum, Suudi Arabistan'a sürüldüm, sarhoş oldum. Sizinle aynı fikirdeyim. Tek farkım ülke kötü durumda deyip oturmak yerine ülke kötü durumda deyip müdahele etmeye çalışıyorum. Sizler de sadece kötü demeyin. İyileştirmeye uğraşın diyorum. Hatalı isem tamam. Atılan her lakaba razıyım. Sarhoş Arap seivici sürgün edilmiş Sago olmaya razıyım.

Aha terorist de oldum? Peki neden? Ülke boş pompala coş diyen adama karşı çıktım diye. Çok gülünç arkadaş. Tabii ki basit bir şey. Üç kişinin yürümesi çok mu önemli olay? Kaldı ki basit bir şeyde ülkeye söverlerden kastım illa ki bu olay olmak zorunda mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fransa’da yere yazılan Filistin’e destek yazıları görmüştüm. Aynı şekilde İsrail’e destek yazıları da vardı. Herkesin ifade özgürlüğü olduğu için istediklerini savunabilirler ama İsrail vaktini din yerine daha önemli şeylere ayırdığı için sonuç İsrail’in ne yapmak istediğine bağlı olacak. Filistin ile oyuncak gibi oynayabilecek güce sahip.

Evet haklısınız. İfade özgürlüğü burada pek mümkün değil maalesef.

Kimse kusura bakmasın. Doğu Türkistan için sesini çıkarmayan sözde milliyetçiler Filistin için yürüyüş yapıyorsa onların ben milliyetçiliğine...
Filistin namusunuz ise Doğu Türkistan 40 kere namusunuzdur.

E tamam. Bu olayın benim dediğimle alakası ne? Tek dediğim kendi ülkenize neden kötü ses ediyorsunuz demek oldu. Siz böyle yaptıkça daha çok yüzde kırksekizlerde kalırız.

Evet haklısınız. İfade özgürlüğü burada pek mümkün değil maalesef.

E tamam. Bu olayın benim dediğimle alakası ne? Tek dediğim kendi ülkenize neden kötü ses ediyorsunuz demek oldu. Siz böyle yaptıkça daha çok yüzde kırksekizlerde kalırız.

Sana söylemedim zaten. Yazdıklarım konuyla alakalı.