Araplar, senin vatanının şehitlerinden daha mı önemliydi?
Detaylar
Kim cevapladı?Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Ben hakaret etmedim asla benim şehidim bu vatan için bu bayrak için bu ülke için şehit oluyorsa asla hakaret etmem fakat sen Gidip'te Arap seviciliği yapıp şehit olan bir Memleket'te filistin bayrağı açarsan bu terbiyesizliktir bu hainliktir bu Arap tohumluluğudur. İnsanın zoruna gidiyor ağlayacağım ya benim şehidim bu bayrak için canını verirken sen nasıl bu ülkede sapıklık yaparsın nasıl filistin bayrağı ile şehit haberini bile bile duyup filistin bayrağı açarsın ağlamamak için sinirden kendimi zor tutuyorum ben bir insanım en fazla ne yapabilirim hükümetin reis denen şahısın bir şeyler yapması lazım. Ama çözümünü'de açıklaması daha da zoruma gitti neymiş sapık Afgan ve suriyelilere bahçeli ev inşa edip verecekmiş ya peki benim şehitlerimin evleri ne olacak? Şehitlerimizin Evlerini Hatta Çadırlarını Görünce Yüreğinizdeki Ateş Harlanacak
Sen etmedin zaten. Ayrıca ben de sana katılıyorum zaten. Sadece dedim ki durum bu diye sövmek yerine harekete geçelim dedim. Ne diye hakaret edersin ki durum bu diye?
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence git oku. Halk artık kendime bakarım. Kimin himayesinde olduğum önemli değil. Zaten çok uğraştım ama nafile dedi. Kimisi Amerika mandası kimisi bilmem ne mandası olalım diyordu. Kimisi kaçıyordu. Kimisi umurumda değil diyordu. Kimisi şeriat istiyordu. Birleşip güç olalım savaşalım diyen kim vardı? Sonradan oluşturuldu bu zihin. Ülkenin yüzde 48'i bu durumlardan rahatsız değil mi? Demek ki en az 40 milyon insan seninle benimle aynı fikirde. Neden çabalamak yerine boş boş oturuyoruz? Bırak 40 milyonu 40 kişi bile birlik olmasa yine o birliği oluşturmaya çalışmalıyız.
Günümüzde böyle bir şeyin imkansız olduğunu bilemeyecek durumdaysan sana daha bir şey anlatamam.
Dün gece 9 Türk evladı şehit oldu. Malatya'da filistin için yürüyüş yapılıyor. Siz ne düşünüyor sunuz?
https://twitter.com/dailyturkist_/status/1746145077892714718
Bir ulus, sımsıkı birbirine bağlı olmayı bildikçe yeryüzünde onu dağıtabilecek bir güç düşünülemez.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Yürüyüş yapılması absürt değil. Sonuçta müslüman çoğunluklu bir ülkedesin ve müslümanlara zulüm var. E halk da cahil. Kaldı ki müslüman olmayan ülkelerde de etkinlikler düzenleniyor. Yürüyüş absürt değil. Bu durumda absürt. Şu anda tabii ki iptal olsun.
Günümüzde böyle bir şeyin imkansız olduğunu bilemeyecek durumdaysan sana daha bir şey anlatamam.
Tamam madem imkansız hadi ülkeye sövelim. Sonra da evde PC başında mastürbasyon yapalım. Olur mu? Ne demek imkansız? O dönem çok mümkün idi de şu an imkansız mı? Çok komiksin cidden.
Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam madem imkansız hadi ülkeye sövelim. Sonra da evde PC başında mastürbasyon yapalım. Olur mu? Ne demek imkansız? O dönem çok mümkün idi de şu an imkansız mı? Çok komiksin cidden.
Neyin hakaret olup neyin hakaret olmadığını bilmiyorsun daha, buna rağmen gelmiş bana laf atıyorsun. Bravo makarna yiyen bozkurt kurtardın ülkeyi.
- Makaleler
- 1
Fransa’da yere yazılan Filistin’e destek yazıları görmüştüm. Aynı şekilde İsrail’e destek yazıları da vardı. Herkesin ifade özgürlüğü olduğu için istediklerini savunabilirler ama İsrail vaktini din yerine daha önemli şeylere ayırdığı için sonuç İsrail’in ne yapmak istediğine bağlı olacak. Filistin ile oyuncak gibi oynayabilecek güce sahip.Kaldı ki Müslüman olmayan ülkelerde de etkinlikler düzenleniyor.
Fransa'da yere yazılan Filistin'e destek yazıları görmüştüm. Aynı şekilde İsrail'e destek yazıları da vardı. Herkesin ifade özgürlüğü olduğu için istediklerini savunabilirler ama İsrail vaktini din yerine daha önemli şeylere ayırdığı için sonuç İsrail'in ne yapmak istediğine bağlı olacak. Filistin ile oyuncak gibi oynayabilecek güce sahip.
İsrail Filistini karpuz gibi 2'ye yardı bile. Adamlar HOI 4 oynar gibi takılıyorlar.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Memleketten kasıt halk orada. Ayrıca boş demek ile sövmek arasında dağlar kadar fark var. Kimse de hain değil.
Evet ne boş bir halk söylemi gayet doğru olabilir. Yine de bomboş ülke demek nasıl sövmek olmaz? Basbayağı sövmek işte. Bu konuda hassas olmak gerekmez mi? Biz bir halt beceremeyiz. Aynı fikri savunmamıza rağmen birbirimizle kavga edip duruyoruz. Komiğiz cidden. Birlik olup savaşmak varken kendi içimizde saçmalıyoruz.
Evet ne boş bir halk söylemi gayet doğru olabilir. Yine de bomboş ülke demek nasıl sövmek olmaz? Basbayağı sövmek işte. Bu konuda hassas olmak gerekmez mi? Biz bir halt beceremeyiz. Aynı fikri savunmamıza rağmen birbirimizle kavga edip duruyoruz. Komiğiz cidden. Birlik olup savaşmak varken kendi içimizde saçmalıyoruz.
Haklısın bu ülke boş değil, boşluğun boşu resmen.
Yeni konular
-
-
Elektronik Colorful CVN X870 Ark Frozen Wi-Fi V14 - 10.999 TL
- Niccolo Machiavelli
-
-
-