Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 7 Ocak 2024
- Makaleler
- 9
Ben 4 sene çekmeden dayandım hiçbir şey değişmedi. Çekmeye devam.
Son düzenleme:
or3m.d
Yetkin
Hocam ışınlanmayı falan buldunuz mu? 4 yıl dayanmak ne.Ben 4 sene çekmeden dayandım hiçbir şey değişmedi. Çekmeye devam.
- Makaleler
- 9
Bilmiyorum hiç yapasım gelmiyordu. Milletin dediği gibi şeylerde olmadı. Faydasıda yok zararıda. İsteyen istediği gibi çeksin kısaca.Hocam ışınlanmayı falan buldunuz mu? 4 yıl dayanmak ne.![]()
Siz dünyada neyin fazlasının iyi olduğunu gördünüz? Suyu bile fazla içsen su zehirlenmesi geçirirsin.
Fazla asılmak iyi değil uzun lafın kısası. İstiyorsan gerektiği kadar yap geç. Neyin ne kadar gerektiğini en iyi sen anlayacaksın.
Bir de düzenli cinsel ilişkiyi mastürbasyonla kıyaslamayın, aralarında dağlar kadar fark var. Her ikisinde de aynı sonuç olduğu için aynı değişimler olacak diye bir kaide yok.
Fazla asılmak iyi değil uzun lafın kısası. İstiyorsan gerektiği kadar yap geç. Neyin ne kadar gerektiğini en iyi sen anlayacaksın.
Bir de düzenli cinsel ilişkiyi mastürbasyonla kıyaslamayın, aralarında dağlar kadar fark var. Her ikisinde de aynı sonuç olduğu için aynı değişimler olacak diye bir kaide yok.
Physic
Üstün
Çok yapılmaması lazım. Hafıza kaybına gec, kadınlar sana sadece cinsel bir obje gibi gelmeye başlar. Sonuçları hiç iyi olmaz.
Bilmiyorum hiç yapasım gelmiyordu. Milletin dediği gibi şeylerde olmadı. Faydasıda yok zararıda. İsteyen istediği gibi çeksin kısaca.
Antidepresan falan kullanıyor muydunuz?