Matematik öğrenilir gibi İngilizce "kasılmaz"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ascendency
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 47
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    ingilizce
12 yılda eşeğe bile İngilizce öğretilir normalde .
Ergen adama 2 sene düzgün dil eğitimi ver, 6 ay içerisinde dilin temelini düzgün iletişim kuracak kadar öğrenir ki bunu devlet kurumları 40 kişilik sınıfta sağlayamaz, içler acısı bir durumdayız.

Ergen adama 2 sene düzgün dil eğitimi ver 6 ay içerisinde dilin temelini düzgün iletişim kuracak kadar öğrenir.
Gerçekten öyle. Ne yazık ki eğitim sistemimiz öğretme amacı taşımıyor.

Hocam gerçrekden o kadar etkiliyor mu, dizi film izlemek?

Hocam gerçrekden o kadar etkiliyor mu, dizi film izlemek?

Ben de fayda gördüm hocam az çok. Aklında kalması da ayrı bir güzel oluyor. Tabii ki öyle boşuna izlersen bir sonuç çıkmaz maalesef.

Sevdiğin film/dizi olunca, dediklerini bile taklit ediyorsun sürekli.

Film, dizi, teknoloji, haber siteleri vs... ile çok güzel İngilizce öğreniliyor. Film ve diziler sayesinde artık İngilizce yayınları çoğunlukla altyazısız izleyebiliyorum. Paso İngilizce teknoloji siteleri okuyorum. Her gün İngilizce çetleşiyorum.
Konuşma yapabiliyorsanız yapın ama yazmak, düşüncelerini ifade edebilmek İngilizce öğrenmek açısından çok önemli. Muhakkak çetleşin derim. İlk başta zor olacak ama gittikçe daha iyiye gidecek. Mükemmel İngilizce biliyorum diye bir iddiam yok ama kendime yetecek kadar öğrendim bu şekilde.

Game of Thrones'u full İngilizce altyazılı izleyince +50 milyon İngilizce bilgisi kazanmıştım.
GoT'u İngilizce altyazıyla izlemek zor. Özellikle yeni başlayanlar uzak durmalı. Lost dizisi yeni başlayanlar için ideal.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…