Metal/Rock müzik türleriyle, spor, oyunlar ve sosyal medya alanlarıyla ilgileniyorum.
Metal müzikle ilgili tartışmalar için bu sayfaya katılım sağlayabilirsiniz:

Oyunlar kavramı biraz geniş: Çok fazla topluluk var. Bununla birlikte, e-spor odaklı ve oyun geliştiricisine, veya bir yayıncıya ait resmi topluluklar etkileşim kurmak için çok kalabalık oluyorlar. Daha çok modlama topluluklarına bakabilirsiniz.

Aynen öyle, o toplulukla konuşmayı denedim ve hello, how are you diyaloğundan başka amaç olmadığı için sohbet ilerlemiyor. Zorlanmaktan kastım o toplulukları bulmakta zorlanıyorum hocam, ben bulmakta beceremiyorum sanırım.
Hocam oyun oynuyorsanız discord gruplarına girebilirsiniz. Ben RimWorld oynuyorum mesela 50k adam var sunucuda konuşuyoruz hep. Genel sohbet örneğin ;
1710170456271.webp

Metal müzikle ilgili tartışmalar için bu sayfaya katılım sağlayabilirsiniz:

Oyunlar kavramı biraz geniş: Çok fazla topluluk var. Bununla birlikte, e-spor odaklı ve oyun geliştiricisine, veya bir yayıncıya ait resmi topluluklar etkileşim kurmak için çok kalabalık oluyorlar. Daha çok modlama topluluklarına bakabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim hocam.

Hocam oyun oynuyorsanız Discord gruplarına girebilirsiniz. Ben RimWorld oynuyorum mesela 50k adam var sunucuda konuşuyoruz hep.

Stardew Valley gibi oyunları çok seviyorum. Bu oyunların Discord grubu falan var mı hocam?

Hocam oyun oynuyorsanız discord gruplarına girebilirsiniz. Ben RimWorld oynuyorum mesela 50k adam var sunucuda konuşuyoruz hep.
Buna benzer bir örnek vereyim çünkü bahsedemeden edemeyeceğim: Mesela ben bu aralar Destiny 2 oynuyorum delilercesine. Oyunda da Raid adında bir oyun modu var. Oyun modu takımlaşma odaklı olduğundan hep mikrofonunun açık olması gerekiyor. Oralardan bile pratik yapılabilir.

Stardew Valley gibi oyunları çok seviyorum. Bu oyunların Discord grubu falan var mı hocam?
Ben o oyunu hiç oynamadım, fakat her türlü topluluğun Discord sunucusu vardır. Sanırım forum kuralları gereği paylaşmak yasak, fakat Discord uygulamasında, sol alttaki sekmeden oyunun ismini aratarak bulabilirsiniz. GTA V'deki roleplay sunucularına da bakabilirsiniz.

Aynen öyle, o toplulukla konuşmayı denedim ve hello, how are you diyaloğundan başka amaç olmadığı için sohbet ilerlemiyor. Zorlanmaktan kastım o toplulukları bulmakta zorlanıyorum hocam, ben bulmakta beceremiyorum sanırım.
Böyle bir Discord sunucusu var. Reklam yapmıyorum bu arada yanlış anlaşılmasın. Bu veya bu tarz sunuculara girip sohbet muhabbet edebilirsiniz.

IMG_2673.webp