Yer
İzmir
Merhaba forumdaki arkadaşlarım,

Öncelikle 8. sınıfım ve sözelim oldukça iyi fakat sayısalda matematiği yapamıyorum ayrıca fende çaprazlamaları yapamıyorum. Matematik yapamadığım için hiçbir şey beş parasız kalacak gibi bir düşünceye kapılıyorum, evdekiler sağ olsun. Konularımı gören kişiler zaten istihbarat uzmanı olmak istediğimi bilir. Konu anlatımı izleyip, soru çözüyorum fakat en son yaptım diyorum bakıyorum yanlış çıkıyor. 6'nın temeli yok ayrıyeten 7. sınıfın 2. döneminin temeli yok. İlkokul matematiği ve 5. sınıf matematiği ile yapıyorum resmen. Hala elim ile sayıyorum... Çarpım tablosunu ezbere bilmiyorum.

Merhaba forumdaki arkadaşlarım,

Öncelikle 8. sınıfım ve sözelim oldukça iyi fakat sayısalda matematiği yapamıyorum ayrıca fende çaprazlamaları yapamıyorum. Matematik yapamadığım için hiçbir şey beş parasız kalacak gibi bir düşünceye kapılıyorum, evdekiler sağ olsun. Konularımı gören kişiler zaten istihbarat uzmanı olmak istediğimi bilir. Konu anlatımı izleyip, soru çözüyorum fakat en son yaptım diyorum bakıyorum yanlış çıkıyor. 6'nın temeli yok ayrıyeten 7. sınıfın 2. döneminin temeli yok. İlkokul matematiği ve 5. sınıf matematiği ile yapıyorum resmen. Hala elim ile sayıyorum... Çarpım tablosunu ezbere bilmiyorum.
Acaba ben mi yazmışım bu mesajı diye baktım, o kadar benzer yönlerimiz var mış. İstihbarat uzmanı dışındaki neredeyse çoğu yönümüz aynı. :D
Her ne kadar yorumları "Allah lgsden herkese lgsden 450 üstü almayı nasip etsin" vb. saçma sapan yorumlar ile dolu olsa da Tonguç LGS YouTube kanalını öneririm. Tabiri caizse "salağa anlatır gibi" anlatıyorlar, bu da seviye ne olursa olsun anlamayı sağlıyor. Ayrıca temeli oturtmaya çalışın, ara tatilde en azından temeli oturtmaya çalışın. Rehberlik öğretmeninizle de görüşebilirsiniz.

Acaba ben mi yazmışım bu mesajı diye baktım, o kadar benzer yönlerimiz var mış. İstihbarat uzmanı dışındaki neredeyse çoğu yönümüz aynı. :D
Her ne kadar yorumları "Allah LGS'den herkese LGS'den 450 üstü almayı nasip etsin" vb. saçma sapan yorumlar ile dolu olsa da Tonguç LGS YouTube kanalını öneririm. Tabiri caizse "salağa anlatır gibi" anlatıyorlar, bu da seviye ne olursa olsun anlamayı sağlıyor. Ayrıca temeli oturtmaya çalışın, ara tatilde en azından temeli oturtmaya çalışın. Rehberlik öğretmeninizle de görüşebilirsiniz.

Partikül matematik kanalı bana göre çok iyi anlatıyor. Ayrıca yaşadığım ev halinden de hiç memnun değilim burası forum olduğundan söylemek istemiyorum. Hangi meslek istiyorsunuz?

Partikül matematik kanalı bana göre çok iyi anlatıyor. Ayrıca yaşadığım ev halinden de hiç memnun değilim burası forum olduğundan söylemek istemiyorum. Hangi meslek istiyorsunuz?
Kanala bakacağım. Öneriniz için teşekkürler.
Ders çalışma şeklinize bağlı olarak (mesela ben çok sessiz bir ortamda ders çalışamayıp sıkıldığım oluyor, hâlbuki çoğu kişi sessiz çalışıyor) bulunduğunuz ortamı değiştirmeniz gerekir. Bu konuda yine rehberlik öğretmeninizden destek alabilirsiniz.
Meslek olarak kaymakamlık veya savcılık istiyorum ben. Tabi zaman içerisinde değişme ihtimali var ama sosyal bilimler alanına kesin bir şekilde ilgili olduğum için sosyal bilimler alanına kesin bir şekilde yöneleceğim.

Kanala bakacağım. Öneriniz için teşekkürler.
Ders çalışma şeklinize bağlı olarak (mesela ben çok sessiz bir ortamda ders çalışamayıp sıkıldığım oluyor, hâlbuki çoğu kişi sessiz çalışıyor) bulunduğunuz ortamı değiştirmeniz gerekir. Bu konuda yine rehberlik öğretmeninizden destek alabilirsiniz.
Meslek olarak kaymakamlık veya savcılık istiyorum ben. Tabii zaman içerisinde değişme ihtimali var ama sosyal bilimler alanına kesin bir şekilde ilgili olduğum için sosyal bilimler alanına kesin bir şekilde yöneleceğim.

Bende geçen sene savcı olmak istiyordum. Ağustos'tan beri istihbarat uzmanlığı istiyorum. Fakat benim meslekte üniversite vs. yok 4 yıllık üniversite şart.