Makaleler
6
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncesinde My Huawei uygulamasında 16.999 TL'den çıkacağını söylemiştim. Ama o papermatte olan en üst versiyonuymuş. Başlangıç fiyatı 12.000 TL
Hepsiburada'da 10.000 TL'den çıkmış.
Güzel oldu bu fiyatla çıkması. :) İsteyen bekleyip eğitim indirimiyle alabilir. Hayırlı olsun.
Harmony OS Next ile mi çıktı?

Bir de işlemcisi nasıl? Kirin işlemciler hakkında pek bilgim yok. Yani mesela Snapdragon 6 Gen 3'e falan mı yakın?

Bir de işlemcisi nasıl? Kirin işlemciler hakkında pek bilgim yok. Yani mesela Snapdragon 6 Gen 3'e falan mı yakın?
İşlemciyi ilk defa bu cihazda kullandılar. Bence Kirin 810'un yenilenmiş versiyonu. Yaklaşık olarak 400-500K AnTuTu puanı alabilir. Testleri yapılmıştır belki.

Bir de işlemcisi nasıl? Kirin işlemciler hakkında pek bilgim yok. Yani mesela Snapdragon 6 gen 3'e falan mı yakın?

Büyük ihtimal 7gen 1 ile aynı ayarda. Yükseltme yapacaklarını hiç sanmıyorum. Çünkü Air serisinin anlamı kalmamış oluyor. Şu an bile aradaki farkı bayağı azalttılar. 40W, manyetik destek, 10100 mAh pil, IPS ekran. Ama Air serisinde genel anlamda bir yükseltme yaparlarsa güzel olur. Tabii her halükarda fiyat artacaktır.

İşlemciyi ilk defa bu cihazda kullandılar. Bence Kirin 810'un yenilenmiş versiyonu. Yaklaşık olarak 400-500K AnTuTu puanı alabilir. Testleri yapılmıştır belki.

2024 versiyonun işlemcisi ile benzer. Sadece daha az enerji tüketiyor ve daha az ısınıyor denilmiş.

Büyük ihtimal 7gen 1 ile aynı ayarda. Yükseltme yapacaklarını hiç sanmıyorum. Çünkü Air serisinin anlamı kalmamış oluyor. Şu an bile aradaki farkı bayağı azalttılar. 40W, manyetik destek, 10100 mAh pil, IPS ekran. Ama Air serisinde genel anlamda bir yükseltme yaparlarsa güzel olur. Tabii her halükarda fiyat artacaktır.

11.5 yine de güzel geliştirme aldı. Air modelinde de iyi yükseltme gelecek gibi.