Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
1 aya 9500₺ altına düşer mi acaba? Şimdi karşı hamle olarak Samsung'tan Tab S10 Lite'ı bekliyorum.
10.000 TL'den çıktıysa Hepsiburada'da 9.5k ya düşer illa.
Tab S10 Lite vs çıkacaksa eylül Ekim'de çıkar anca
İtachi Uchiha
Yetkin
İşlemci genel olarak SD modelinin gerisinde. Tek iyi yanı daha az ısınması. Huawei büyük ihtimal Harmany OS Next için işlemcilerini sonuna kadar optimize etmeye çalışıyor.2024 versiyonun işlemcisi ile benzer. Sadece daha az enerji tüketiyor ve daha az ısınıyor denilmiş.
Gelebilir. CPU optimizasyonu kötü olmadığı sürece çoğu modellerine getireceklerdir. Yeni bir OS yazdılar baştan. Birçok cihazda test etmeleri gerekiyor.
- Makaleler
- 6
İşlemci genel olarak SD modelinin gerisinde. Tek iyi yanı daha az ısınması. Huawei büyük ihtimal Harmany OS Next için işlemcilerini sonuna kadar optimize etmeye çalışıyor.
FPS farkı olmadığından kağıt üstünde gerisinde. Next bu cihazlara gelirse zaten baştan aşağı çok iyi yazılım göreceğiz gibi.
İtachi Uchiha
Yetkin
Normal Harmany OS berbat işlemcilerle müthiş akıcılık sunuyor. Next'in tek sıkıntısı uygulamaların altyapı uyumluluğu. Next için yeniden yapılandırılmaları lazım.Next bu cihazlara gelirse zaten baştan aşağı çok iyi yazılım göreceğiz gibi.
- Makaleler
- 6
Normal Harmany OS berbat işlemcilerle müthiş akıcılık sunuyor. Next'in tek sıkıntısı uygulamaların altyapı uyumluluğu. Next için yenden yapılandırılmaları lazım.
HarmonyOS çok iyi Next ise şu an Çin'de işe yarar. Gelse bile şu an yüklemem endişelerim olur.
İtachi Uchiha
Yetkin
Sistem açıları, buglar vs. ilk başta sorunlu çıkar. Ayrıca Çin'de çoktan "Developer Beta" süreci aktif edildi. Public beta sürümü normalde bu senenin başlarında verilecekti fakat teknik aksamalar nedeniyle gecikti. Büyük ihtimal 2025 sonu veya 2026 başlarında verilecektir. Tüm kullanıcılara ise 2027'nin ortalarında veya sonlarında Next sürümünü açarlar.HarmonyOS çok iyi Next ise şu an Çin'de işe yarar. Gelse bile şu an yüklemem endişelerim olur.
Kutudan adaptör çıkmıyormuş, kalem de çıkmıyor. Cihaz 11K₺...
Kabataslak 11 + 2 + ? + 1 + 0,5 = 14,5 + ? Gibi bir maliyet tutuyor.
? = Şarj aleti ve piyasada Huawei'e ait 40W adaptör de olmadığı için tutacak maliyet belirsiz.
Bu kadar vermişken Tab S10 FE ve Casper Pad H10 da alınabiliyor, bu durumda Huawei tercih etmek ne derece mantıklı bilemedim.
Kabataslak 11 + 2 + ? + 1 + 0,5 = 14,5 + ? Gibi bir maliyet tutuyor.
? = Şarj aleti ve piyasada Huawei'e ait 40W adaptör de olmadığı için tutacak maliyet belirsiz.
Bu kadar vermişken Tab S10 FE ve Casper Pad H10 da alınabiliyor, bu durumda Huawei tercih etmek ne derece mantıklı bilemedim.
- Makaleler
- 6
Kutudan adaptör çıkmıyormuş, kalem de çıkmıyor. Cihaz 11K₺...
Kabataslak 11 + 2 +? + 1 + 0,5 = 14,5 +? Gibi bir maliyet tutuyor.
= Şarj aleti ve piyasada Huawei'e ait 40W adaptör de olmadığı için tutacak maliyet belirsiz.
Hızlı şarj için pd yeterli oluyor. Yani 40W herhangi adaptör yeterli. Kalem ise 2-3K. Cihaz 10.000TL 9.5K ya düşerse 7K eğitim indirimiyle. 10k ya kalemiyle alınır.
Ama vergisiz şu an alınırsa çok mantıklı değil.
Huwaei tablet aldığıma pişmanım uygulama marketi sorunlu, google uygulamaları sorunlu. Attım bir köşeye maalesef elimde patladı gibi bişey oldu.
Yeni konular
-
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-
Giyim Casio saatlerde %10 indirime ek 300 TL kupon fırsatı
- Caner Uncu
-
-