Huawei tablet aldığıma pişmanım uygulama marketi sorunlu, Google uygulamaları sorunlu. Attım bir köşeye maalesef elimde patladı gibi bir şey oldu.

MicroG,Aurora Store ile Google uygulamaları dahil rahatlıkla kullanabiliyorum. Siz nasıl sorun yaşadınız?

Huawei tablet aldığıma pişmanım uygulama marketi sorunlu, Google uygulamaları sorunlu. Attım bir köşeye maalesef elimde patladı gibi bir şey oldu.

Hocam herkesin amacı farklıdır ama bır süredir MatePad Air kullanıyordum ve şimdiye kadar önemli bir sıkıntı çıkarmadı. Sizin yakındığınız durum nedir?

Son düzenleme:
Hızlı şarj için pd yeterli oluyor. Yani 40W herhangi adaptör yeterli. Kalem ise 2-3K. Cihaz 10.000TL 9.5K ya düşerse 7K eğitim indirimiyle. 10k ya kalemiyle alınır.
Ama vergisiz şu an alınırsa çok mantıklı değil.

Hocam cihaz 10.999₺, direkt 10.000₺ değil yani... Peki senin dediğin gibi tekrar hesaplayalım.

Cihaz = 9500₺
Kalem = 2000₺
Kılıf = 1000₺ (Kabataslak)
Ekran Koruyucu = 500₺ (Kabataslak)
Adaptör (40W) = 700₺
Vergi İndirimi = 2500₺

Total === 11200₺

Bu durumda da direkt Tab S9 FE alınabilir, az zorlasan MTK D8300'lü Lenovo alınabilir.

Yok ya, kafama yatmadı benim, hem eğer vergi indirimi dediğin kadar düşük bir miktarsa hiç medet ummadan direkt normal almak en iyisi :).

Hocam cihaz 10.999₺, direkt 10.000₺ değil yani... Peki senin dediğin gibi tekrar hesaplayalım.

Cihaz = 9500₺
Kalem = 2000₺
Kılıf = 1000₺ (Kabataslak)
Ekran Koruyucu = 500₺ (Kabataslak)
Adaptör (40W) = 700₺
Vergi İndirimi = 2500₺

Total === 11200₺

Bu durumda da direkt Tab S9 FE alınabilir, az zorlasan MTK D8300'lü Lenovo alınabilir.

Yok ya, kafama yatmadı benim, hem eğer vergi indirimi dediğin kadar düşük bir miktarsa hiç medet ummadan direkt normal almak en iyisi :).

S9 FE ekrandan almazdım, Lenovo yazılımdan. Yani daha yatmadı ama tabletlerde o kadar vergi olmadığından düşük olması normal. Bakalım daha seçecek misin 😁

Kapanıyor bazen Google uygulamaları, tam bir uyum yok eş değer değil onun marketi ve kalemi çok işlevsiz.

Kaleminin işlevi Apple Pencil USB C ye göre daha iyiydi. İkisini de kullanmış biri olarak. MicroG ile Aurora Store kullanmayı deneyin. Gbox kullandıysanız onu önermem. Appgalery zaten kullanılmaz.

Hangi cihaz ve kalemi bu arada?

Kaleminin işlevi Apple Pencil USB C ye göre daha iyiydi. İkisini de kullanmış biri olarak. MicroG ile Aurora Store kullanmayı deneyin. Gbox kullandıysanız onu önermem. Appgalery zaten kullanılmaz.

Hangi cihaz ve kalemi bu arada?

MatePad SE 11" 6 GB 128 GB, kalemi de Çin'den getirttim ama pek beğenmedim.

Kapanıyor bazen Google uygulamaları, tam bir uyum yok eş değer değil onun marketi ve kalemi çok işlevsiz.

MicroG ve Aura Store daha işlevsel şekilde kullanabilirsiniz. Kalem konusunda bir şey diyemem, bendeki m pencil 3 çok güzel. Onu diyebilirim sadece. MicroG uyumu o tablette var mı bilmiyorum ama ben de uyumlu olmasına rağmen tarayıcı olarak Opera kullanıyorum. Size de öneririm. Sadece, YouTube'nin alternatifi olmadığı için Aura Store'den kullanıyorum onu.