Ben çay içiyorum ya, beni etiketlemişsin. :rofl:

Alınır, neden alınmasın. Hidrolik direksiyon, elektrikli camlar, klima var diye hatırlıyorum bu arabada. Özellikle klima faal durumdaysa gayet iyi olur. Hangi bölgede oturuyorsun? Özellikle İstanbul gibi bölgelerde parça ve ustaya ulaşım daha kolay. Gerekirse tabii çıkma parçalara.

Sedan düşünüyorsun galiba?

Ben çay içiyorum ya, beni etiketlemişsin. :rofl:

Alınır, neden alınmasın. Hidrolik direksiyon, elektrikli camlar, klima var diye hatırlıyorum bu arabada. Özellikle klima faal durumdaysa gayet iyi olur. Hangi bölgede oturuyorsun? Özellikle İstanbul gibi bölgelerde parça ve ustaya ulaşım daha kolay. Gerekirse tabii çıkma parçalara.

Sedan düşünüyorsun galiba?
Hatchback olan hocam. Popup farlı. Yalnız bir otomobil daha beğendim, suzuki swift 1.3TM 4X4. Güzel bir otoban faresi olduğu idda ediliyor. Bütçe olsa harbiden 4X4 L200 2.5D-ID alacağım da işte...

Manuel hocam. Otomatiğe karşıyım, en sıkışık trafikte olsam bile yine manuel der geçerim. Otomatik şanzımanın derdi uzun vadede bitmiyor. Çürüme konusunda bilgiliyim, nasıl önlerim çok bir bilgim yok ama temizini bulursam o konuda dikkat edeceğim. Haricen endişe etmem gerek bir şey var mı? Zira bildiğim kadarı ile dökme demir bir motor bloğuna sahip ve güçlendirilmeye oldukça müsait. Tek eksisi sanırsam karbüratörlü oluşu ama çokta dert ettiğim bir husus değil.

Neden?

Yüz binlerde kilometre görebilecek sorunsuz otomatik şanzımanlar var.

Ayrıca çürümeyi engelleyemezsiniz sadece yavaşlatabilirsiniz. Tabii neredeyse 30 yaşındaki çürüme sorunlu bir aracın çürümemişini ne kadar bulabilirseniz artık.