Demin arabayı görmeye gittim, iş yerime yakınmış. Dış boyayı yapmışlar ama komple fırın boya değil temizlik boyası olarak. Ufak tefek kusurları var yapılan dış boyaya 8/10 verilir. Direk plastikleri vesayre değiştirmem gerekiyor. İç kozmetik 6/10 falan fotoğraftaki gibi mükemmel değil kusurları var ama benim yavaş yavaş yapabileceğim şeyler bunlar da. Ses sistemi vasat

ama bu da yapılabilir. Popup farları güzel çalışıyor takılmalar gecikmeler vs yok ve öt tarafın içi rahat görüldüğü için inceledim ezik düzeltilmiş yerleri yok far hatları düzgün sayılr. Bagajda arkadan vurma olmamış düzeltme göremedim düzgün duruyor. Tek aklıma takılan 2-3 nokta var. Motor karbüratörlü, rölantide 1000-1200RPM Seyrediyor, frene basınca 1300-1400'e çıkıyor, garipsedim. Motor yağ koyma kapağını açtım ve hava vuruyor elime oradan. Bunlar benim takılma takılan şeyler. Haricen düzgün duruyor ve kozmetik ufak tefek şeyler, 40-50 harcamak çiçek gibi yapar bunu bence. Sizce?
Satıcıda galerici değil eğlence amaçlı birazda para için yapan bir abimizmiş. Böyle mazda elinden bir sürü geçirmiş gördüğüm kadarı ile. Ki elinde başka mazdalarda vardı ama bu kadar temiz değillerdi.